Underbar helg :)


Ja det kan man säga att det har varit :) hehe. så underbar helg så.. hihi
fredagen blev att ta det lite lungt, for väl å gjorde lite ärrenden å sånt å sen hem å göra lite mat å sen kom några kompisar så det blev att vara med dom ett tag å sen hoppas i säng.. :)
Sen på lördagen så for vi å kolla när MDS hade öppnat nu på storheden men det var inte så mycket att hurra för om man säger såå haha, hade inte så mycket där, var lite tråkigt eftersom grabbarna hade sett framimot att det skulle finnas en massa skoj, men det fanns inte mycket.. :)
Så det vart att fara hem på en gång nästan för det fanns inge att se där så vi for hem å satt å tog det lungt å såg på tv å sen åt vi lite mat å så kom Oet till oss å börja dricka å david börja dricka han med :) sen var förfesten igång, men sen kom vi ju på att vi skulle fara till maja å ja tog en massa mediciner så ja skulle kunna vara hos dom när dom har hund.. för ja vill ju som det, e så roligt att vara med dom men så tråkigt att man ska känna av hunden på en gång.. :(
Men vi for till maja å festa å gav henne en liten present från oss.. hhee en vin flaska :) hon blir ju stora tjejen nu juh hahah 20år såå, nu får hon gå på systemet hur mycket hon vill.. hahaha..

SÅ vi var hos henne ett tag sen for vi till brass å åt middag vid halv 8, var jätte god mat, fläskfile med potatisgratäng å massa grönsaker å sånt.. svin gott var det :)
Så vi satt där å prata å alla andra drack å blev fulla som fan, förutom ja, för ja fota alla, så ifall nån gjorde bort sej så skulle ja fota det, så skulle dom få se det dagen efter, men det var ingen som gjorde det. alla skötte sej jätte bra :)
Men skoj var det, svin skoj att vara där, även fast ja fick ont i skallen å sen ont i magen eller vad man ska säga.. hehe.. men det var ingen fara alls.. ja höll ut för davids skull å för att det var så roligt :)

Vart en massa roliga bilder från festen , men det var ändå roligt på vägen hem, grabbarna var så fulla å satt å skämta en massa å hade skoj i bilen men som nykter fattar man inte allt det så ja satt bara å små flina för mej själv hahaha... men men.. :) så kan det gå hihihi...

Var ialla fall en underbar helg å en svin rolig fest: :)
STORT tack till maja för en trevlig å fin kväll :) Å en gång till GRATTIS :)


 
Jag å födelsedagsbarnet maja på brass :)



Fläncka,jonne,david,Oet,möller på brass :)


Lite bilder från helgen :) hehehe

ajja nu ska ja göra nå annat :) hehhe

puss



Kommentarer
Postat av: Catti

Ja det brukar väl aldrig bli på det exakta datumet :)

haha ja, så himla kul. Måste gå ut nykter fler ggr haha :D Man har ju typ lika roligt ändå på nåt sätt. Eller roligt på ett annat sätt kanske man ska säga :)

Kram!

2007-04-02 @ 06:54:24
URL: http://www.catti.se
Postat av: Catti

Jaa det förstår jag! Jag fick mest ont i skallen av alla himla nlinkande lampor och skit. Inte märker jag sånt när jag är full :D

Jag är hemma idag för jag har så ont i magen och mår illa, som vanligt. Ska iallafall få komma och kolla vad det är för fel på mig snart. Såhär kan jag ju inte ha det eftersom jag får fast jobb om en vecka. Kan ju inte vara hemma då!

Kramis!

2007-04-02 @ 11:00:43
URL: http://www.catti.se
Postat av: Catti

Nä dom var verkligen skitjobbiga dom där lamporna. :D
Åh vad myysigt! Ja nu är det inte länge kvar för dig heller, nästan bara 3 månader ju! hihi.
Det kan vara så att det är saker jag inte tål eller är överkänslig mot. Ska bli skönt att få komma och kolla upp detta nu iallafall och hoppas dom kan hjälpa mig också.
Ja fy, jag längtar inte till man måste må dåligt varje morgon när man är gravid ;) Men nu mår du väl som bra eller?
Kramis!

2007-04-03 @ 07:18:00
URL: http://www.catti.se
Postat av: Jenny

Å lika dålig på att svara i telefon som ALLTID. :P

2007-04-03 @ 19:13:24
URL: http://jennny.blogg.se
Postat av: Jenny

Ringde i förrgår oxå.. biaaaatchh! :D

2007-04-04 @ 11:12:14
URL: http://jennny.blogg.se
Postat av: Catti

Men fy din stackare! Vad hemskt att må dåligt i två veckor! :( Hoppas jag inte behöver må så då :) Bra att du fick äta några tabletter iallafall så det blev bra!

Jo jag vill ju inte sjukskriva mig på en gång från jobbet direkt. Hoppas dom hittar vad det är för fel!

Kramisar :)

2007-04-04 @ 14:04:23
URL: http://www.catti.se
Postat av: Catti

Men guud vad jobbigt! Shit vad hemskt. Jag ska begära sånna där piller när jag är gravid ;)

Kram

2007-04-05 @ 13:40:35
URL: http://www.catti.se
Postat av: Catti

Jo det är superhärligt att de hittat felet. Nu måste jag ju bara fådet fixat också. Måste gå behandlingar och sånt :)
Kramis

2007-04-06 @ 09:05:40
URL: http://www.catti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0