Bäbisen växer :)


Jepp det kan man säga att den gör, för magen blir större å större :) hehe
Det e så roligt nu när man börjar se lite förändring på magen, att det börjar hända saker, att den börjar bli större.. det e ju som på tiden att den blir lite större... fast den kanske blir det utan att ja har tänkt på det förut kanske? för att ja ser mej själv varje dag så ja ser inte att den blir större ? haha njae nå sånt säger vi att det e.. haha

Längtar så grymt mycket till bäbisen kommer ut, ska bli så roligt att få se den lille å få lära känna en ny person som man har burit i sin mage i 9månader...
Men ja kommer att sakna att ha den i min mage, för det e så underbart att känna lilla bäbisen att sparka, känns så underbart så, å när killen ligger å lyssnar på magen å han får en spark i skallen eller mot örat, så skrattar han å jag för att det e så roligt, men det känns så underbart sååå, att känna att den lever å mår bra!
För varje gång vi e å kollar oss hos barnmorskan så säger hon att det e bara bra med mej å med bäbisen, det känns så bra att höra :)

Och på tal om det så ska vi ju dit snart igen.. den 16:e april ska vi dit å kolla så att det e bra med bäbisen, mäta min mage å se så att den växer bra å sen höra på hjärtljuden så att hjärtat slår som det ska :)
Å sen den 23 april ska vi för första gången på föräldrarutbildning :) heheh,ska bli roligt å se vad det e för annat folk som e där... :)

nee om man ska kanske gå å sova eller se på tv ett tag med grabbarna :) hihi..

puss


Kommentarer
Postat av: Catti

Åh det låter så mysigt! Vad kul med sån där föräldrautbildning hihi. Hoppas det går bra!

Här hemma håller vi på längta ihjäl oss iallafall. Barn är typ det enda vi pratar om haha :D Men men, snart! :)

Med mej är det bara bra. Ledig idag, så skönt! :)

Kram

2007-03-30 @ 09:25:36
URL: http://www.catti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0