Föräldrarutbildning 3 & Barnmorskan :)


Japp i onsdags så var vi på föräldrarutbildning, den sista gången, så nu ska man tydligen vara utbildad föräldrer? hahahaha så roligt såå..

Nee men det var intressant nu sista gången vi hade föräldrarutbildningen, vi fick se lite filmer om hur det e tiden efter barnet har fött och sen även hur papporna ska hjälpa till för att dom inte ska känna sig utanför, för det kan lätt bli att dom blir utanför , för det är ju mammorna som bär på barnet å får fara till barnmorskan, nog för att david följer ju med alla gånger så...
Men det var bra för papporna att lära sig lite vad dom kan hjälpa med hemma och sånt där och för att komma bäbisen nära och få bra kontakt med bäbisen, för mamman ammar ju och sånt där så :) det kan ju inte pappan göra så :)
Så  sen vart det lite fika och en massa prat och även skrev alla i gruppen upp sina mailadresser så man kan höra hur det går för alla och sen även att räffas när man har fött ungen då kanske.. för det vore ju som roligt att träffa alla och bara prata om hur det är efteråt :)
För alla låg så nära varandra när vi ska ha barn så.. mellan den 4 juli å den 11 juli.. :) så man lär ju kanske träffa dom på BB oxå :) hehehe

Även samma dag på onsdags morgonen så var vi hos barnmorskan för att kolla hur allt var med mej även med bäbisen! så vi var på bergnäset hela dagen typ i onsdags :)
Och allt e bara bra med oss.. bäbisen låg på tvären å hjärtljuden lät perfekt såå :)
Så glad att allt e bra med min lill älskling i magen såå :)
Det är alltid lika roligt att få höra på hjärtljuden å david e alltid lika glad å stolt över att höra att sitt barn mår bara bra :)


Och nu har vi ju köpt bilbarnstol till lillen så, å även två babygym hahah.. inte för att vi behöver två stycken men när vi var å köpte bilbarnstolen så sålde hon sina två babygym till oss oxå hehe, för hon ville ha iväg allt som bara går :) för hennes lill unge börjar bli stor å inte intresserad av det alls.. hahha
Så det var inte illa, en bilbarnstol och två babygym för 470 kr :)
Men det är ju lite saker kvar att köpa, men inte alls så farligt, bara ett skötbord å lite kläder :)




Kommentarer
Postat av: Catti

Vad smart att säga sådär om papporna och dee. För det är ju faktiskt sant att mamman tar ju hand om barnet mycket mer när det är litet. Med maten och sånt :)
Kram

2007-05-14 @ 17:35:23
URL: http://www.catti.se
Postat av: mormor

instämmer kram

2007-05-14 @ 18:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0