4 månader idag :)Älskade lilla underbar unge, idag är det prick 4 månader sen du kom till oss :)
Världens bästa dag i mammas å pappas liv.
Så vacker å underbar liten ögonsten som kom upp i mammas famn efter dom hade fått plocka ut dig :)
Men du mådde bara bra å ja e så himla glad att du kom till oss, du gör oss till världens lyckligaste föräldrar.

Du var så perfekt när du kom till oss, 3230g å var  49cm lång :)
Så underbar liten prinsessa å nu är du stora damen, bestämer ganska bra här hemma å leker livet gör du verkligen, tror aldrig ja å din pappa har varit så här lyckliga sen du ko, :)

Du förstår inte hur glad du gör mej varje dag du vaknar på morgonen å pratar å är så glad så å skrattar när man plockar upp dig :)
Du är det bästa som hänt oss vår lilla prinsessa :)

image136
                                      Mammas prinsessa 4 månader :)image137
                                           Mammas älskling nyfödd :)Lill gumman, du ska veta att mamma å pappa älskar dig så mycket så, vu gör allt för dig :)
Du är det bästa som hänt oss, våran lilla ögonsten :)

:)


Gud vad jag tycker att det är många som får barn just nu, mycket baby boom :) hehe
När man är på stan så ser man en massa barnvagnar å en massa bäbis magar :)
Det är så mysigt att bara gå på stan å se att det finns så många bäbisar som har fötts till världen, då vet man att linnea har många kompisar när hon blir äldre, å måga dagis kompisar säkert :)

Livet känns så undebart just nu, värdens sötaste bäbis har jag å världens underbaraste fästman :)
kan inte bli bättre än vad det är just nu.


Älskar min dotter å min man :)

image134
                                                      Mammas sötis :)image135
                                                            Min underbara fästman :)

Gamla tider ..Saknar min lila mage, min lilla gumma som låg i min mage.
Så liten å söt å så underbar :)
Tänk att min gumma är 4 månader redan, å hon har blivit så stor så, å duktig.

Men saknar magen, så mysigt att ligga å känna på magen på natten å bara se när hon sparkade i min mage varje kväll å sen på dagen :)
Sen alltid när ja satt vid dator eller framför tvn så sparkade hon så hårt i revbenen så det gjorde alltid så ont å sen kändes det alltid som att nånting kom i kläm alltid.

Saknar min mage.
Men e glad att min ögonsten har kommit ut å börjat sitt liv :)

image132
                                    Lill flickan i magen när vi hälsa på en kompis :)image133
                                                     Min sötis i magen :)

Orolig :(


Ja iigår var de fullt upp, Linnea vakna vid kvart i 8 å var pratglad å ville upp då å prata med mig för fulla muggar å gulla med mig :)
Jag gjorde iordning mat åt henne å sen gav henne, sen var det bara att hoppa i duschen å linnea fick sitta i babysitter å titta på, men hon prata en massa å var så glad såå :)
Men var lite orolig för linnea för hon åt så lite på morgonen men hon var ju glad å allt sånt, så jag tänkte inte mer på det, sen efter duschen så gjorde ja mej klar sen kom pappa å hämta oss så for vi till läkaren för ja skulle till min astma läkare å kolla min astma men den har inte blivit bättre alls, den vart sämre när ja var gravid men den har inte blivit bättre alls :(

Så då for vi dit å sen efter det gick vi till min mammas jobb å hälsa på henne för hon ville att vi skulle komma förbi henne å hälsa på när vi ändå var på bergnäset.
Linnea sov medans ja var hos läkaren, eller hon vakna till men sen somnade hon om, men sen när vi gick till min mamma så vakna hon å var vaken hela tiden, men sen vart hon less.. hon börja gnälla å sen vart det en massa grin, men så fort vi kom ut å hon fick sitta i vagnen så somnade hon.

Sen när vi kom hem till mina föräldrar så vakna hon när ja lyfte in henne.. ja lyfter ju som in henne eftersom vi inte har liggdelen längre. hon sitter ju hellre :)
Men då grinar hon en massa å då gör ja iordning maten till henne, har även köpt en ny flaska till henne som vi skulle prova.. men den tyckte hon inte om.
Hon åt lite grann å sen börja tok grina men då bytte vi till en mamma å pappa har hemma men det e så stort hål på nappen till flaskan så det rann ju bara så hon fick en massa luf i sig.

Så ja bestämde mej att vi skulle fara hem för hon var nog trött som bara den å lite sur då, så vi bad pappa skjutsa hem oss plus att vi hade lite att göra. plocka bort lite fårn förrådet så vi får plats med våran frys som vi har köpt å sen har vi köpt en diskmaskin :) tack vare tips eller vad man säger från davids föräldrar säger bara TACK :)
Det behövs verkligen här hemma, en frys så man kan baka en massa å sånt å sen en diskmaskin behövs nu när linnea börjar äta mat å hon grisar å sånt.
Fast en tvättmaskin skulle vara bra men ja trivs ändå som att gå å tvätta för det e som mysigt å sen blri det torrt å allt på en gång så.

Ja så nr vi kom hem så hade ju linnea somna i bilen så ja lyfte in henne i sängen men hon vakna ju till så å börja gnälla å skrika igen så ja tog upp henne å hon fick vara med hennes morfar medans ja höll på att dona lite hemma å sånt, men sen vart hon bara mer gnällig å ännu värre så vi la henne i sängen igen men hon vägra somna, men somnade efter ett tag å hon gnällt å det, stackarn var så övertrött sååå...

så hon sov en liten stund men sen var det dags för mat å hon åt jätte bra då, skönt det eftersom hon hade ätit dåligt på dagen så. men sen var hon som vanligt å gullade med sin pappa å prata med han som bara den :)

Skönt att det vart lungt igen, men hon prata för fullt hela kvällen å somnade till lite men inte nå länge alls. så hon var ju trött som bara den.
Men sen när hon åt på kvällen så somnade hon på en gång efter maten så, då gick hon å hennes pappa å la sig å dom sov så sött, men sen när david steg upp idag så vakna hon åxå som vanligt. heh men sen somnade hon om till kvart över 8 efter lite mat då :) hehehe

Men kan säga att ja var slut i huvudet på kvällen, gick å la mej själv vid 10 :)


Älskar dig min lilla ögonsten :)
Gör så ont i lilla mammas hjärta när du har ont eller e orolig :(

puss

Min Solstråle :)

image129

Min solstråle, man får tårar i ögonen varje gång hon ler mot en å bara skrattar :)
Vad vore jag utan dig ? :)image130

lill hjärtat bara 2 månader cirka :)

Min underbara dotter :)


Så grymt duktig hon å så glad att hon e just våran dotter :)

Idag så vände hon sig från rygg till mage, men ena armen ligger som under magen eller vid bröstet så den sitter som fast där :) eheh
Men hon har ändå vänt sig från rygg till mage :)

Älskar henne så mycket så, hon e bara för bäst å duktig å söt :)

image128

Min stora flicka :)
3 måander å nästan 3 vckor så vände hon sig från rygg till mage :)

puss


igår 10 månader som förlovade :)


Glömde bort igår att jag å älskling firade 10 månader som förlovade igår :)
Tänk att det har gått så fort, tyckte det var nyss vi blev iho :)
Men det var 17 månader sen vi blev ihop, den 5 maj 2006 :) å sen i oktober fick vi veta att vi skulle bli mamma å pappa. så underbart, lite fort har det gått , men så underbart liv vi har å så fin dotter :)

Älskling vill bara säga att jag Älskar dig mest av allt, du e ljuset i mitt liv :)
Du gör mig till världens lyckligaste tjej.
Kan bara säga You Rock my world :)

image126
                                            Jag å älskling när vi nyss träffats :)


image127
                                            Jag å älskling flummar oss i bilen :)


Jag säger då det, David  och Linnea är mitt liv :)
Utan dom e inte livet värt att leva, dom är det bästa som finns.
Är så glad att jag har dom.

Älskling, jag älskar dig! :)
Å min älskade lilla dotter, jag älskar dig av hela mitt hjärta :)


Fullspäckad vecka :)


Det kan man verkligen säga, fullt upp hela veckan.
I måndags vara jag å linnea på stan med maria å max å moa :) shoppa lite då, fast jag inte skulle shoppa så vart det lite att köpa ändå, men det var saker jag behövde verkligen.. :)
Sen på tisdag så var vi uppe så tidigt jag å linnea så vi var så trötta så vi sov ganska mycket den dagen å sen slutade david väldigt tidigt den dagen så när han kom hem så sov vi lite till heheh, sen så vart det lite full rulle här hemma, vi städa till lite å gjorde middag å sen bar vi upp ute möblerna på vindan för dom använder vi inte nå mer i år :)
S¨sen kom winsa förbi å dom grabbarna höll på med datorn en massa å spela tv spel å jag å linnea badade medans dom höll på med det, men sen vart det mat å sen sängdags :)  men Sen så vart grabbarna hungri så då gjorde vi varma mackor å jag skulle inte äta men det vart att jag åt ändå, men sen gick ja å la mej för ja var så trött.

Tur att ja la mej tidigt kan ja säga eller någolunda tidigt, halv 12 för sen vid 2 så vakna bruden å hon brukar inte vakna då, men inatt gjorde hon d å det var för att hon hade bajsat en massa, å hon brukar inte bajsa på natten men nu gjorde hon det, å sen var det bara mat å sen sov vi igen :)

Sov till 8 på morgonen å david han sov till 10, men sen så frågade en kompis som åxå har barn om vi skulle hänga på til örnäset för där skulle det vara nå babymassage så vi tänkte att vi följer med för det kan vara skoj å lära sig nå sånt om barnen e oroliga eller så, sen så var det bara roligt att träffa andra mammor så :) hihi
Sen när vi hade varit där hela dagen så gick vi hem efter vi hade handlat å var så trött när vi kom hem men som tur var så hade david gjort middag eller tänkte göra den, så det var skönt, för när vi kom hem så var bruden hungri så det var bara att göra mat till henne å mata henne å sen fick vi äta middag :) så gott det var.

Ajja det var då halva veckan, men resten av veckan e då lika fullspäckad, imorrn (torsdag) så ska vi på stan med en kompis som ska få barn i april, så roligt så. Hon ville ha sällskap för hon skulle köpa nå i stan så hon frågade om vi ville följa å det gör vi så gärna såå :) å sen på fredag e vi bjuden på födelsedags fika hos en kompis :) som fyller år imorrn, ska bli skoj :)

Så veckan e fullt upp, men det e bara skoj att det e mycket att göra, då känner man verkligen att man lever hehe, å vila får man väl göra nån annan gång i livet ...
Men det e så roligt att umgås varje dag men min underbara dotter, hon e så go så :)
Hon har ju börjar prata en massa å skrika å älskar verkligen att suga på sina händer å på sin tumme :) men ja tror det kliar i munnen åxå :)

Så en sak kan ja säga, babymassage blir det flera gånger, sa till david när ja kom hem att det e nå ja kommer att göra en gång i veckan, så skoj såå.. sen efter det så e det sångstund om man vill stanna å sjunga lite, men det ska vi göra nån gång åxå när linnea blir lite större.. :)

image124
                                                Linnea i sin stol vid bordet :)

Min älskade lilla dotter har blivit så stor nu, hon sitter själv i sin egen stol, man kallar tydligen den för hokus pokus, men hon verkligen älskar att sitta i den å leka med sitt snöre med bollar som låter.. hon vill verkligen äta på dom hela tiden å slicka... men hon har inte fattat det att ta fast den med händerna så den far ju iväg å hon följer efter, hon förstår inte att ta fast den.. :) hehe

Men hon e så duktig så, hon utvecklas varje dag verkligen :)
Tänk den 27 oktober så blir hon 4 månader, tyckte det var nyss vi var på BB å vart snittade men det var 4 månader sen :)

På tal om nåt helt annat så älskar hon verkligen sin hokus pokus stol.. :)

image125
                                           Linnea sitter å kör sin stol.. :)

här sitter hon å brummar :) heheh

:)Satt å tänkte på att det e verkligen många som e med barn nu å ska få barn :)
Många som man känner igen från nån skola man har gått eller genom nån kompis... det e verkligen roligt att så många ska ha barn nu å såå... då vet man att min lilla dotter inte behöver vara så ensam när hon blir större. då har hon en massa kompisar :) det känns ju bra att veta :)
Men det roligaste är ju att en kompis till mig ska få barn, då e det ju i april, det e ju ett tag kvar, men det e så roligt, då har linnea nån att busa med, nå för att hon kommer att vara 10 månader men ändå, det  nog roligt för henne attt det kommer en liten bäbis.. :) hehehe
Men är så glad för min kompis att hon ska få barn, hon har ju verkligen vela ha barn nu ett tag å nu ska dom få ett litet barn :)


På tal om nå annat så måste ja bara verkligen säga att ja e världens lyckligaste tjej just nu, vet int varför men det måste ju nog vara för att ja har världen bästa kille eller fästman å sen världens finaste dotter :)
Finns ingen finare än henne, lite dumt kanske att säga så, det finns många söta å fina  andra bäbisar, det finns det, men min dotter e så grymt fin å vacker å så grymt gullig å pratglad... man ser verkligen hur hon utvecklas varje dag.. hon har ju börjat prata en massa å skrika.. så fort man pratar med nån eller så .. då börjar hon skrika å prata.. hahaha.. det e så sött såå :)


image123
                                                               Min sötnos  :)Så skönt, snart far vi till stugan i en vecka.. alltid så skönt att vara i den stugan kan ja säga.
Linnea tycker verkligen om att vara där, hon trivs så grymt bra där så det är inte sant. hon kan ligga å skratta  å prata med en lampa i taket hur länge som helst.. hahahah

Men det ska verkligen bli skönt, att slippa luleå ett tag, nog för att luleå e min stad å ja kommer alltid att bo här men ibland måste man få komma bort verkligen såå :)
Å då e det inte fel med att komma ut till stugan alls.. En hel vecka i stugan.. :)


nu ska ja  gå å gosa med min dotter som sover tror ja.. hahaha

Lördag 6 oktober :)


Idag hade jag namnsdag å jag fick blommor av min kära pojkvän.
Så grymt gullig han var :)

Å av min kära dotter fick mamma en blöt puss.. hahah


image121
                                                            Mammas Hjärta :)


image122
                                                           Glad Skit :)


Kan man vara mer lycklig eller??
Så grymt fin kille å sen så grymt fin dotter, kan inte bli bättre :)
Hon fick en liten konstig början på livet, inte nån jobbig start men lite konstig. kom ut med fötterna före å hon e speciell det har hon alltid varit :)
Och det är bara på ett bra sätt :)
Så fin e hon. min speciella dotter som e så grymt vacker :)

Sötnosen i stugan :)

image118Sötnosen när vi var i stugan, hon var så nöjd så att vara i stugan.
Hon hade så himla roligt åt en lampa i taket, fattar int varför men hon tyckte att det var jätte roligt å hon var hur nöjd som helst, låg å skratta en hel dag åt lampan å prata en massa å var jätte tokig :)


image119
                                          Linnea har somnat i vagnen när vi var ute :)


Lill stumpan ligger å sover i sin vagn, hon var så trött en dag så vi gick ut en sväng å promenerade för att somna å bara vara ute lite. å hon somnade på en gång, eller hon låg å kolla lite grann ett tag innan men sen så somnade hon för det vart väl för tråkigt att kolla..

Men kan säga att det var skönt att få komma till stugan å bara ta det lungt å skönt.. få slippa luleå ett tag.
Har varit ganska less på luleå ett bra tag så det var skönt att få komma bort, det vart ju lite disskutioner men det vart bra i slutändan ialla fall.
Vi kom ju till stugan ganska sent men det var skönt, gav linnea mat å sen vart det sängen för henne men för oss blev det att sitta uppe ett lite tag till men sen vart det sängen.
Linnea sov ju bredvid mej i stora sängen å det var så mysigt så, å stackars lilla david fick sova på en madrass men han var nöjd ialla fall för han fick se på tv innan han somnade :) hihi


image120
                                                      Såg en liten ekorre på verandan :)bättre bilder från dopet.. :)


Här kommer lite bättre bilder från Dopet.
Vart nå fel på dom andra, men det var för att ja tog från en kompis så.. det vart lite fel då :)

Men som sagt var ett jätte fint dop å jag e jätte nöjd :)


image110
                                               Min älskade dotter å kille. :)

Har kvar haklappen på min söta lilla dotter det är för att hon är ett litet kräkbarn. hon spyr alltid lite grann efter hon har ätit så då har vi en haklapp på henne så man ska rädda kläderna ett tag ialla fall, men ibland hinner man inte på med den å sen så kommer det alltid på sidan om :)


image111
                                                  Jag å min familj på dopet :)


image113
                                                         Vi tre igen :)image114
                                                    Min sötnos i sin pappas famn :)image115
                                                    Prästen döper våran dotter :)

Hon var så grymt duktig våran lilla sötnos :) hon bara skratta å log för fulla muggar när prästen kom med vatten på skallen.. heheh


image116
                                              Min dotter när hon får vatten på skallen. :)image117
                                                              Min lilla tröttis :)

Hon vart vldigt trött efter dagens händelser :)
Vart ganska mycket för henne, men hon sov dock inte så länge, vart bara en liten stund som hon sov, så hon var grymt trött på kvällen.. :)Nu vart det lite bättre bilder, hoppas alla vart nöjda :)
Nu går det att se på ialla fall. inte mini bilder.. hehe

Dopet :)


Dopet gick jätte bra, kom jätte mycket med folk, var jätte roligt.
Tror vi var cirka 35 pers, då var det kompisar å släktingar :)
Och Linnea fick en massa fina saker, så fina var dom, vart så glada för allt vi fick, kläder, en pall med hennes namn på som var så fin så. ska lägga upp en bild sen på den så att alla får se:)
Sen fick vi halsband till henne, sen smyckeskrin, sen små burkar där det står hennes första tand å sen hennes första lock :)  sen fick vi en massa mer :) var så grymt mycket, plus en barnkammarbok till henne så man kan sjunga med henne å lyssna på låtarna samtidigt så man lär sig.. heheh

Men det var grymt fint hela dopet alltså, måste bara säga TACK för allt, för alla presenter å för all Hjälp vi fick, så glada för den hjälpen vi fick.
Men själva cermonin var jätte fint, det var ju ett till barn som döptes, en liten kille, men han var så lugn å söt så, han var 6 månader :)
Min lilla dotter somnade från å till under dopet å sen när dom skulle stoppa vatten på skallen hennes så skratta hon å log som bara den, inge gnäll här inte.. hon var så duktig såå. min sötis :)
Sen efter var det fika med smörgåstårta å sen vanligt tårta, å det var gott, men lill bruden var så trött så, hon sov ju som inte så mycket alls. bara små stunde men det blir man inte pigg på om man heter Linnea :) hehehe
Så hon fick sova en stund men det var inte länge alls.. men sen på kvällen fick hon sova tidigt ialla fall. hon var så slut efter allt. att hoppa från famn till famn.. :)

Men det gick bra å vi fika å satt å prata å sen öppna vi paketen.. hehe så fint så.. sen for väl alla vi 5 tiden eller före det.. sen for vi hem slut som artister.
Linnea somnade vid halv 10 å ja  bara efter henne :)

Min Dotters namn Linnea Viktoria Elisabeth Blom
Dopdag: 29/ 9- 07
Född: 27/ 6- 07


Får klicka på bilderna för större bild :)


  min sötis på dopet
Familjen Blom/Larsson


min familjLinnea blir döpt


Lite bilder från min dotters dop.
Den bästa dagen i mitt liv. förutom den dagen hon föddes, det var den bästa dagen :)

Underbara Dotter :)


Hon e så grymt söt å underbar min dotter :)
Imorse vakna hon halv 8 å var hur söt som helst, skratta å prata en massa med mig, men sen var det dags för mat :) å sen efter maten vart det ännu mer prat med mig :)


image102
                                                    
Min sötis :)
              


Ska lägga upp bilder från dopet snart :)
Har bara inte haft tid å sen glömt bort det :)

Men allt gick så bra på dopet :) hon var så duktig såå

RSS 2.0