Fullspäckad vecka :)


Det kan man verkligen säga, fullt upp hela veckan.
I måndags vara jag å linnea på stan med maria å max å moa :) shoppa lite då, fast jag inte skulle shoppa så vart det lite att köpa ändå, men det var saker jag behövde verkligen.. :)
Sen på tisdag så var vi uppe så tidigt jag å linnea så vi var så trötta så vi sov ganska mycket den dagen å sen slutade david väldigt tidigt den dagen så när han kom hem så sov vi lite till heheh, sen så vart det lite full rulle här hemma, vi städa till lite å gjorde middag å sen bar vi upp ute möblerna på vindan för dom använder vi inte nå mer i år :)
S¨sen kom winsa förbi å dom grabbarna höll på med datorn en massa å spela tv spel å jag å linnea badade medans dom höll på med det, men sen vart det mat å sen sängdags :)  men Sen så vart grabbarna hungri så då gjorde vi varma mackor å jag skulle inte äta men det vart att jag åt ändå, men sen gick ja å la mej för ja var så trött.

Tur att ja la mej tidigt kan ja säga eller någolunda tidigt, halv 12 för sen vid 2 så vakna bruden å hon brukar inte vakna då, men inatt gjorde hon d å det var för att hon hade bajsat en massa, å hon brukar inte bajsa på natten men nu gjorde hon det, å sen var det bara mat å sen sov vi igen :)

Sov till 8 på morgonen å david han sov till 10, men sen så frågade en kompis som åxå har barn om vi skulle hänga på til örnäset för där skulle det vara nå babymassage så vi tänkte att vi följer med för det kan vara skoj å lära sig nå sånt om barnen e oroliga eller så, sen så var det bara roligt att träffa andra mammor så :) hihi
Sen när vi hade varit där hela dagen så gick vi hem efter vi hade handlat å var så trött när vi kom hem men som tur var så hade david gjort middag eller tänkte göra den, så det var skönt, för när vi kom hem så var bruden hungri så det var bara att göra mat till henne å mata henne å sen fick vi äta middag :) så gott det var.

Ajja det var då halva veckan, men resten av veckan e då lika fullspäckad, imorrn (torsdag) så ska vi på stan med en kompis som ska få barn i april, så roligt så. Hon ville ha sällskap för hon skulle köpa nå i stan så hon frågade om vi ville följa å det gör vi så gärna såå :) å sen på fredag e vi bjuden på födelsedags fika hos en kompis :) som fyller år imorrn, ska bli skoj :)

Så veckan e fullt upp, men det e bara skoj att det e mycket att göra, då känner man verkligen att man lever hehe, å vila får man väl göra nån annan gång i livet ...
Men det e så roligt att umgås varje dag men min underbara dotter, hon e så go så :)
Hon har ju börjar prata en massa å skrika å älskar verkligen att suga på sina händer å på sin tumme :) men ja tror det kliar i munnen åxå :)

Så en sak kan ja säga, babymassage blir det flera gånger, sa till david när ja kom hem att det e nå ja kommer att göra en gång i veckan, så skoj såå.. sen efter det så e det sångstund om man vill stanna å sjunga lite, men det ska vi göra nån gång åxå när linnea blir lite större.. :)

image124
                                                Linnea i sin stol vid bordet :)

Min älskade lilla dotter har blivit så stor nu, hon sitter själv i sin egen stol, man kallar tydligen den för hokus pokus, men hon verkligen älskar att sitta i den å leka med sitt snöre med bollar som låter.. hon vill verkligen äta på dom hela tiden å slicka... men hon har inte fattat det att ta fast den med händerna så den far ju iväg å hon följer efter, hon förstår inte att ta fast den.. :) hehe

Men hon e så duktig så, hon utvecklas varje dag verkligen :)
Tänk den 27 oktober så blir hon 4 månader, tyckte det var nyss vi var på BB å vart snittade men det var 4 månader sen :)

På tal om nåt helt annat så älskar hon verkligen sin hokus pokus stol.. :)

image125
                                           Linnea sitter å kör sin stol.. :)

här sitter hon å brummar :) heheh

Kommentarer
Postat av: mormor

MORMORS lilla tuffing se så hon kör med de små armarna kram fr mormor o morfar

2007-10-18 @ 18:54:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0