Designutlottning


Japp är med i en designutlottning, eller försöker att vinna en :)
Jag med min otur kommer säkert inte att vinna :)

Är med i en som en kompis har, hon som har utlottningen www.Sofuckt.blogg.se

kika in vet ja


Grattis


Grattis lill gumman
Idag blir våran lill gumma 16månader :)
Gud vad tiden går fort alltså.
Hon kan så mycket och hon fattar så mycket så, hon pratar för fullt, ger oss saker som vi ber om oftast inte alltid när hon vägrar höra på oss :)
Håller på att få en massa tänder, så det är lite jobbigt just nu, lite feber toppar och sen bra och ont i munnen har hon.
Och på pottan har hon blivit så duktig så att sitta på, kanske inte så ofta men dom gångerna hon gör det så är hon så duktig så :)


Min lill flicka :)




Ja, planerna för idag blir stan hela familjen och kolla runt lite.
_Kanske man hittar sig en ny vinter jacka eller så? börjar vara läge för det, ialla fall för mig som är så frusen :)

Ne om man skulle gå in i duschen nu å sen äta lunch och sen stan då :)

hade gött allt folk :)

jisses alltså


   från google.se :)




Gud, tur att man får fingrarna ut arslet och pluggar nåt.
Haha har inte kommit långt i pluggandet alls kan ja säga, huvva
Har prov på fredag och jag har väl läst en gång kanske, eller två gånger, sen har jag en inlämnings uppgift som ska in imorgon, men den är jag inte klar med, men jag hinner göra den innan jag ska till skolan imorrn. Ska lämna lill gumman på dagis kl 9 så, efter det hinner jag plugga :)
Men jag säger då det, vissa dagar har jag ingen plugg lust alls, fast jag måste, det tar flera timmar att komma igång. Som ikväll, inte har jag kommit långt inte, men det är för att jag sitter på internet och pratar med allt folk istället :)

Mycket roligare att prata med sina vänner istället för att plugga :) Dom har mycket roligare saker att säga än vad en historia bok har att säga, plus att dom är trevligare än en liten bok =)
Ne men jag kommer att komma igång det vet jag, imorrn efter jag har lämnat gumman så kommer jag att sitta å nörda och plugga för fullt :) det lovar jag :)


Nåjo en sak till en annan sak, så vart det middag hos morsan och farsan idag med :) inte dåligt det inte.
Det tackar man inte nej till .. hihi
Och sen så fick jag sitta och skriva eller fylla i en liten önskelista :) det var inte dåligt det inte, hoppas man får det man har prickat in och det, gud vad glad jag skulle bli :) thi thi
Julen är nå jag verkligen älskar, visst det är kallt och jäkligt, men det är ändå underbar årstid :)

Julafton är nå jag verkligen tycker om, och speciellt nu när man har en liten söt unge som ska börja tycka om julen och allt, lära sig allt om jultomten och allt :) och ni vet alla, jultomten finns :) jag lovar! :P
Om jag inte missminner mej så tror jag rent av att linneas farmor skulle köpa en liten julklänning som hon ska få ha på julen, hon surra om det ialla fall :) ska bli roligt, hon kommer säkert att bli hur söt som helst i den.


Ne om man skulle sluta svamla en massa här och kasnke göra sig klar för natten :)
 
Sov gott allt folk :)



20 november



Ja vad kan jag säga :)
Det har varit en underbar helg, säger bara det.

En underbar helg, allt har känts så bra och lugnt och skönt :)




Grattis :)



Grattis Sara vännen :)
Ja som sagt så fyller min kompis sara år idag, så vi har varit där å firat henne och ätit en massa tårta och linnea har busat lite med hennes lillesyrra som var så söt så, linnea fick en kram och en puss av henne :) inte dåligt :)  Sen så kom det några kompisar till dom som hade en liten dotter på 8månader :) sååå söt hon var :)
Så dom två busade lite granna, det dom kunde men linnea hade så fullt upp med allt annat :)
Men det var skoj så vi satt där å surra i flera timmar och sen var det dags att fara hem och göra middag och sen var det bus och allt sen så var det dags för välling och sen sova :)
Så nu sover mitt lill troll :)

Guud vad jag har märkt att linnea har blivit stor eller att hon har en trotsålder nu inne eller period :) hon gör allt hon inte får göra och sen så är hon väldigt envis å busar med saker hon inte får busa med som sagt :)
Men hon är bara gullig när hon trotsar och går å säger neeeej till oss. för att vi säger det till henne så säger hon det till oss :) hhaha söt barnet :)



nåjooo, om man skulle kolla på internet efter lite kläder till lill gumman :)

hade gött alla :)

underbara du



Min underbara fina och vackraste dotter.
Finns ingen finare än du, guuud vad jag önskar att min morfar och farmor fick träffa min lilla dotter :) dom hade älskat henne så mycket så..
Men dom ser väl ner från himlen och kollar till oss. så vi är nog trygga vi :)
Är så stolt över min dotter, hon har blivit så stor och kan så mycket , förstår så himla mycket så. :)


        Mitt vackra troll, älskar dig så mycket så :)

Just hemkommen från en liten tur på ica maxi och handlat lite fredags gott :) vet skulle sluta med sånt, men det vart inte så mycket, vart bara lite gott och sen en massa tidiningar som man kan roa sig å läsa när gumman sover :)
Så lite gott fick lill gumman och vi fick med oss lite gott :)



En sån här god dryck råka glida ner i vagnen när vi handla :) men ja kan inte hålla mej borta från den, jag behöver den när jag sitter uppe å pluggar så man håller sig vaken en liten stund extra :)



Ne nu ska jag sluta svamla en massa, ska göra välling åt gumman å mysa med henne innan hon ska sova.
Världens bästa unge :) Är så glad att jag har henne så :) mitt allt.. hennes pappa är mitt allt åxå, utan han skulle vi inte ha lill gumman :)

Älskar er båda så grymt mycket så :)

Ikea



Satt och kollade på ikeas hemsida på lite säng kläder till gumman säng, men hitta som inte mycket till hennes spjälsäng som föll i smaken, men jag hitta till hennes blivande säng.. hennes större säng :)


Så grymt snyggt det var alltså :)
Det ska hon få till hennes nästa säng, det kommer bli så snyggt så :)

Kanske får önska mig i julklapp? lite tidigt men kan vara bra att ha, då har man till sen när man ska köpa henne större säng :) haha

Vila= ja tack



Vila är det som står på schemat just nu, lill gumman sover så då tänkte ja göra desamma :)
Vart sent igår eftersom att jag satt och pluggade till 12 igår så. Ikväll måste jag oxå plugga, historia och svenska :)

Hela morgonen har bestått av att busa med linnea, men man märker när hon inte är på dagis, hon gör allt hon inte får göra och hon vägrar som lyssna på en heller. Hon skiter i att lyssna på mig :) haha trots ålder redan :)

nå jo om man skulle lägga sig nu en liten stund ialla fall, har varit å boka tvättstuga, skulle tvätta ikväll men det fanns inge så jag får spring imorrn kväll i stället :) tufft? njaee tycker inte om att tvätta på kvällarna men men

ne hörrni, hade gott nu allt folk :)

Plugga njooo



Jaa det skulle jag behöva, men just nu känns det som att jag hittar på ursäkter hela tiden? Varför gör jag de?
Jag vill ju plugga och jag gör det här mer för min egen skull, men har jag tappat gnistan?? ne det har jag inte, men varför vill jag inte plugga, eller jag skjuter det åt sidan?

Gammal bild på mej, men har den hårfärgen nu nästan. å glasögon å känner  mej pluggig :)



Nåjo till en annan sak, så var jag tvungen att göra en massa ärrenden idag, skulle inte göra det.
För jag var tvungen att plugga men kände att det var viktigare att få tag på vinterskor åt min dotter och sen en massa annat hitta vi och gjorde.
Så fina vinterskor så, tack linneas farmor å farfar för skorna, är så fina så :)
Sen vart det då hem till mamma och pappa för lite fika och sen middag då som vanligt, och där blev vi kvar ett bra tag.   Kollade igenom en massa kläder, mamma hade hittat nå barnkläder sen jag var liten som jag kollade igenom och jag hitta en massa roliga kläder som jag tog hem till lill gumman som hon ska få ha på sig nån gång :)
Roligt att hon kommer att ha mina gamla kläder trodde jag aldrig :)

Neee om man skulle ta tag iatt plugga nu kanske?
ja just det ja glömde att ringa min moster idag som jag tänkte göra, tänkte ringa och göra om hon lever? och om hon mår bra då självklar, självklart för att prata med henne allmänt oxå :)
Älskar dig moster! :)



Ne hörrni, nu ska jag plugga lite så jag kommer nån vart :)

pöss

slänger upp nån bild nu


min älskade farmor, gud vad ja saknar henne.

Ja det kan jag verkligen säga, saknar henne så grymt ibland, skulle vara roligt för henne och få träffa min dotter. Hon skulle bli så glad med en till tjej i släkten och allt, ett barnbarns barn? blir det kanske? och en tjej det hade hon verkligen älskat.




jag och vackraste ungen i somras på semster. :)

Skola




Glömde ju att säga även att jag har sökt in till Undersköterska som är på 1år och lite mer, hoppas jag kommer in.
Får veta nästa vecka tror jag om jag kommer in, skulle få veta i slutet av denna månad eller innan slutet så, hoppas hoppas :) jag vill verkligen gå det hära :)

joru


 

Ja hade skrivit ett långt inlägg och lite för seriöst eller vad man säger, det var väldigt personligt men jag tog bort det, jag orkar inte lägga upp det, haha blir bara en massa surr om det och så.
Och det orkar jag inte med just nu.

Ne om man skulle gå å lägga sig o sova bredvid sin karl en stund, han ska ju upp vid 2 tiden så, man hinner gosa lite med han :)
Kramas lite med mitt lilla troll, eller stora troll..



En sak jag undrar, hur många det är som läser min blogg???? vore roligt om nån skrev en kommentar eller så? så man vet om det är nån liten människa som är intresserad av att läsa min tråkiga blogg :P hahaha


nåjo, älskar mina två troll :)



  mammas trollunge :)


Grattis och kläd köp :)



Ja grattis till min lilla kusin som fyller 11år idag :) och min andra kusin som fyllde 10 i fredags :) Dom har blivit så stora mina små pojkar, tyckte det var nyss dom var små :) Men grattis dom små söta trollen :)

Och sen har vi införskaffat lite nya kläder till lill gumman..  två par strump byxor eftersom ett par gått sönder på dagis igår så :( då måste hon ha lite mera strump byxor :) Men hon skulle även behöva lite mer byxor lite varmare om man säger så. Sen så köpte vi 3 par vinter vantar åt henne, tjocka och sköna å håller vatten borta :) eller ett par gör det dom andra är bara nå billi handskar men det var två pack så :) så nu har hon ialla fall :)
Så det är skönt att det är gjort nu ialla fall såå...
Snart blir det att hämta lilla trollet på dagis :) så roligt att hämta henne, hon blir glad varje gång man hämtar henne ...

Sen om man ska prata om nå helt annat så letar vi större lägenhet för fullt nu, men det finns inte så många här på hertsön, det är sällan det blir ledig men hoppas ialla fall att nån kommer snart :)

ne nu ska ja göra lite nytta innan man ska hämta gumman :)

Ögonsten




Jag kan då verkligen säga att min dotter är min ögonsten.
Finns ingen vackrare eller finare än hon, hon är så grymt fin i sättet och hela hon.
Hon är så mysigt och go och bara kramas och har börjat ge en massa pussar nu. Och bara pratar en massa, hon fattar så mycket av det vi säger, och hon säger en massa saker till oss.
Alla saker fattar vi inte men vi lär oss. Hon är verkigen mitt allt, vet inte vad jag skulle göra utan henne.

Linnea gumman, Mamma och pappa älskar dig så himla mycket så.
Du är våran ögonsten och solstråle.



 Mamma och linnea ny badade och busar :)


Hmmm, mitt liv känns så grymt underbart just nu.
Väntar bara på att få veta om man kommer in på utbildningen så man får börja plugga och sen bli nå i sitt liv :)  Man måste ju styra upp sitt liv lite så man får nå bra jobb och lite pengar :)
Sen går ju lilla gumman på dagis 3 dagar i veckan och det går så bra så, hon är så duktig och verkligen busar och älskar att vara där.
Sen har jag ju min älskade karl, vad skulle jag göra utan han?? jag skulle inte vara nå utan han, han är verkligen mitt allt, han och linnea är mitt allt. Älskar han så mycket så,det finaste karln jag vet :)



Ne nu ska ja sluta sitta här och surra, måste gå och lägga mig :)

hade bra alla :)


Förresten, moster, du måste kommentera nån gång juh, vet att du läser, så det är bara att lägga in en kommentar så jag vet, och även roligt att få kommentar :)

bilder



Kan säga det här mer ot mina mostrar och andra som jag känner att om ni vill se på bilder på linnea och så, då får ni gå in på bilddagboken..  men kan säga en sak att ni får maila mej om ni vill ha lösenord, för jag har lösenords skyddat det så inte vem som helst ska se bilder och så.. då det är bara att mail mej på [email protected]  så får ni lösenord. här är länken så ni kommer in. linneasmamma.bilddagboken.se ..:)


Men kom ihåg att maila mig så nu får lösenordet :) gäller mina mostrar och dom nära vänner och det :)



puss

städat



Ja då har man städat här hemma för fullt.
Älskar när det luktar ny skurat och allt, men det är väl inte länge det är städat när man har en liten busig snart 1 och ett halvt åring här hemma som drar fram allt som bara går att dra fram och inte städar undan efter sig, ibland gör hon det men det är sällan :)
Skulle bara behöva stor städa kylen och frysen, torkar bara av lätt efter alla linneas fingeravtryck :) skulle behöva skura den ordentligt :) haha men det gör jag senare, nu ska jag ta en paus ett tag.

Satt och plugga svin länge igår, kom i säng vid 3 tiden kanske? å sen vakna linnea vid halv 7 men då kom hon bara till våran säng och åt välling sen gick david upp med henne och busade så jag fick sova vidare men inte så länge, kunde inte sova längre :) men det var skönt ändå.


nee om man skulle gå och busa med ungen en liten sväng innan man fortsätter, hon kräver uppmärskamhet just nu, står och pillar på mig och säger aj aj :)

hejdå

fredag 3 oktober



Jo fredag idag och jag har pluggat en massa medans lill gumman sov nästan 3 timmar :)
Undrar hon håller på att bli sjuk igen eller om det är tänder som kommer nu?? hon har fingrarna i munne hela tiden och dreglar lite mer och har lite feber toppar hela tiden så? och väldigt lös i magen, inte vattnigt men lööööst kan jag säga :)

Ja på tal om pluggande så har jag lite kvar, ska göra resten ikväll när linnea sover, har inte så mycket kvar så det ska väl inte ta så länge? men sen har jag ju svenskan jag måste göra men det går lättare det tycker jag än Historian :)

Haha ne nu måste jag byta bajs blöja på tal om det med.. lill gumman kommer med båda stövlarna på fötterna å rätt fot till och med :) duktig tjej.


puss

jadu



jadu, jag säger bara det.

Varför? ÄÄhhh orka bry sig!






RSS 2.0