soffbord till säljes...



Soffbord till säljes! :)
ja ni såg rätt, nu säljer vi vårat soffbord som vi haft ett bra tag nu :)



så här ser det ut, trä bord med smide som underede :)
Ett väldigt rejält bord, man välter inte det i första taget, väldigt fint skick.
Små jack eller vad man ska säga finns det, men det är inte många alls, bara nån bit som nöts bort, men det är pytte liten bit!.. Går även att öppna, har två luckor...



Så här ser det ut med luckorna öppna :) man kan förvara saker där i oxå, väldigt praktiskt!


Så där ja!
väldigt fin bord i bra skick...


Nu är det bara att höra av er om ni är intresserade :)

Lill gumman mammas..


Ja vi var ju på sjukhuset i fredags för att kolla upp vad det var för fel på min lilla tjej.
Och vi fick veta att hon var förstoppad. längre upp i tarmen tydligen, därför hon blir lös och bara rinner, förstår inte det men läkaren förklara varför hon var lös fast hon var förstoppad.. så nu har vi fått medel, eller lavemang som hon fått i igår kväll och imorse för att rensa tarmen helt. och hon har fått bajsa det lovar jag :)
Sen så bajsar hon väldig mycket ännu men det har ju lösande effekt och hon äter inte mycket alls heller ännu, men lite  mer än förut så, men det är klart, har hon varit förstoppad länge så, klart man inte är sugen och när man tömmt rejält i magen och så.

Men vi har fått lactulos som vi ska ge till henne dagligen så den håller igång magen och så, sen får vi se vad som händer efter det då? vi ska ringa till läkaren om 2 till 3 veckor igen och prata med dom hur det är och hur hon mår så...

Men annars är det bara bra med gumman, hon är gladare och busar för fullt, samla gamla vanliga Linnea, för hon har inte varit sig själv nu på ett tag.. men nu är hon Nea :)

Ajja annars är det bara bra här, busar och allt.. Skulle behöva plugga med, men jag får göra det imorgon när linnea lagt sig :) 

Ska gå och sova nu, är trött som ett djur.. hade gött alla..

Sunderbyn sjukhus...


     Mammas lill hjärta busar med mina skor för 2 veckor sen... :)


ja imorgon kl 10.00 ska vi vara på sjukhuset med linnea.
Hon har ju vägrat äta vällingen nu 3 kvällar i rad och idag har hon vägrat äta allt. ingen välling, ingen gröt ingenting, bara lite yoghurt fick jag i henne, plus lite makaroner och korv men allt det har hon bajsat ut och hon luktar aceton i munnen, plus att hon nu har fått feber! inte mycket dock, men feber ialla fall...

Så jag har hållt på ringa och läkare ska ringa upp mej och allt sånt så nu har äntligen en läkare från sunderbyn ringt upp som vi haft när vi var där för 1 år sen med linnea för allergier men hon var så liten då så man kunde inte se nå då, plus att den läkaren hade jag när ja skulle få linnea, han som kom och bestämde att det skulle bli snitt för mej för att lill tjejen inte vänt sig. För jag fick ju fara på 3 ultralljud så vi fick ju träffa han två gånger då tror ja.

Så nu ska det bli uppklarad vad hon har i magen, hon har varit så lös länge, 2 månader, men sista veckan har det blivit mer, mer som vatten och vad hon än äter så kommer det ut! fattar inte varför...

Men nu ska vi ialla fall kolla upp det så nu kan jag lugna lilla mamma hjärtat ialla fall ett tag :) sen får vi se vad som händer imorrn då... men allt kommer gå bra :)

Ska även hälsa på davids mamma på sjukhuset för hon ligger inne igen :( men hon får nog komma hem imorrn eller så. skönt, hoppas allt blir bra nu.. kan inte komma mer skit nu! :)

Nee men håll tummarna för oss imorrn :) och jag och david som skulle ut och äta gott och gå på bio och bara rå om varandra, linnea skulle sov hos mina föräldrar, men vi får se hur det blir med det!
Annars får dom komma och vara här med linnea medans vi går ut och äter en liten sväng... men vi ser ju hur det är imorrn och vad som händer med gumman :)

ne hörrni nu ska jag göra annat, lill gumman sover på soffan nu igen.. :)



24 mars



Ja vad kan man säga?
Lite bloggtorka kanske?, fick veta att en bekant eller en tjej från våran familjeliv tråd är gravid med sitt andra barn, gud vad roligt! jag vill ju oxå ha en till juh! lite avis man vart på henne..
Eller jag vill ju men ändå inte, för jag vill nog utbilda mej först om jag nu kommer in och sen få ett till barn dåå :)
För ett syskon ska linnea få, verkligen :)

Jaaa så är det nu, bäbis sugen är jag verkligen. Men just nu är det skola och allt sånt, så det får vänta ett tag till..

alltså jag vet inte vad ja ska skriva?
bara att min lilla tjej är dålig i magen ännu, eller hon bajsar löst, men mår bra annars och äter bra, så inge fel på henne alls annars, så nu ska vi prova med majs välling till henne och lite mer vitt bröd och vit pasta och sånt.. så får vi se om det bli ordning på hennes mage snart..
Inge roligt att hon ska hålla på och bajsa hela tiden inte för att hon mår dåligt av det eller så, bara att hon får sår i rumpan, och får smörja henne hela tiden efter varje blöjbyte så :)

ne nu ska jag se på unga mödrar som börjar snart och sätta mej och mysa med lill dottern i soffan, hon står i duschen nu med pappa :)..


vi höres!


Ny vecka..


ja då var det en ny vecka med nya äventyr! haha
nedå, i veckan blir det skola och en massa plugga och linnea är på dagis och busar för fullt, hon älskar verkligen att vara på dagis.
Idag kommer linneas farmor och följer med mig och hämtar linnea på dagis sen så ska hon vara med henne medans jag är på skolan, och david hämtar nog mej från skolan får jag hoppas, för han har lång dag han med. Så sen blir det middag här hemma hela familjen blom och lilla jag :)

Sen så till en helt annan sak, så är linneas mage helt knasig eller hennes bajs, hon har bajsat så löst nu så länge, men nu sista veckan har det blivit mer och mer löst, nästan som bara vatten. så nu har vi fått order av barnmorskan att bara ge henne kokt mat eller det mesta ialla fall och skippa mjölk till henne eller dra ner på det så.
Blir det inte bättre så då får vi komma till läkaren så får dom kolla på henne och se vad det är som är knasig, för det är inte meningen att hon ska ha så här hela tiden... får ständigt smörja hennes rumpa med inotyol för att hon skiter så mycket och blir röd :(

SÅ vi får hoppas att det blir bättre nu ialla fall lite fastare ialla fall.. Vill inte att hon sak ha så här nu mer.


Ajja, annars så är det bara bra med oss... linnea hon växer och pratar för fullt och busar och har sig.. mammas lilla tjej blir ju 21 månader nu till veckan, snart är hon 2år :) min lil skit :)
säger så många ord nu så det är som ingen ide att skriva upp allt, eller hon säger mer och mer meningar nu, hon härmar oss så mycket så, jag råkade säga gud förbannat här för nån dag sen och hon härmade mej och sa det hon med :) så hon är duktig på att prata och ta efter oss, verkligen =) Så stolt över henne..


    mammas lill skit! lill gumman nästan 5 månader :)



    Mammas gounge, 1år och 8 månader :)


Så där ja, nu fick ni lite bilder på min go unge!
Hon är inte lik sig då från hon var liten alls tycker jag... ser ut som hennes lillesyster eller såå :) hihi


ne nu ska jag göra nytta!

höres!!

Min älskade dotter...


Ja min älskade dotter är så duktig så.
Vi har ju köpt en ny säng till henne, en växa säng och nu har hon sovit 2 nätter i den.
första natten vakna hon halv 4 och fick komma och sova hos oss, och inatt sov hon till kl 6, alltså hela natten i sin nya säng.

Så stolt över henne, hon har blivit så stor så fort känns det som! :)
Hon är ju ändå 21 månader nu så. 1 år och 9 månader. stora tjejen :)



Grattis!



GRATTIS VÄNNEN på din 25års dag :)
Idag blir du 1 år nämare 50 :) haha
Snart kommer dom gråa hårstråna :)


Ajja fest ialla fall ikväll hos malin som fyller år :) sen blir det väl utgång :)


Ne nu ska jag nog göra mej iordning :) linnea och hennes farmor ligger och sover ännu :) hehe

Höres alla :)

kram

Mitt hjärta!



Mitt älskade hjärta!!



Mammas älskade prinsessa, vad vore livet utan dig!??
Hon älskar verkligen att hålla på med mina skor! verkligen.

10 mars


Tisdag idag då, har haft en lektion i skolan idag, har bara en lektion nu varje dag i skolan, lite drygt.
blir lite less när det är så här, hade hellre varit i skolan från 10 till 3 eller 4a tiden, det hade varit bättre i stället för att sitta och vänta på att skolan ska börja och vara där en liten stund och sen hem igen då!?

Nåjo , det går bra ialla fall, men känns seg just nu! hehe

ajja skit samma nu, fyllde ju år i söndags, fick en massa roliga saker, en massa tavlor fick ja ialla fall, så glad jag vart för alla tavlor, så fina såå :)
Ids inte rabbla upp allt, är lite för trött för det just nu, måste hoppa in i duschen och sen lägga mej så man orkar upp imorrn, ska upp vid 6 tiden, linnea ska tidigt på dagis imorrn, och jag till skolan och sen hem och plugga :)


Ajja så är det!
Och lill gumman min hon pratar mer och mer meningar eller vad man ska säga, korta meningar och en massa ord, hon härmar oss så bra så, så det är bäst att inte svära för hon säger efter :)
Min lilla gounge, älskar henne så grymt mycket såå..

funderar på att ringa till BVC snart bara för att få en tid att väga och mäta henne och se om hon blivit nå lång och så :) nyfiken är jag juh... hihi

Fyller 25 idag :)



Jaaa idag blir man 1år äldre:)
Hela 25 år gammal blir man :)

Tänk idag är det 25 år sedan min morsa låg på bb eller kanske lite senare idag för jag är född efter 10 ikväll. Men för 25 år sedan föddes en liten röd hårig vindögd liten tjej på 3770g och 49,5 cm lång och fick namnet Jenny Elisabeth Larsson :)  TÄnk, då var min mamma lika lycklig som jag var när jag födde min lilla tjej för snart 2 år sedan :)

Jaaa vad mycket man har gjort i liv, mycket skoj har man varit med om även om mycket sorg har man varit med om, men det är väl så livet är :)

Idag ringe min kära mormor och väckte oss och sa grattis och allt :) så roligt :)
Älskar min mormor så mycket så.
Jag fick tårar i ögonen  efter jag prata med mormor i telefonen, för jag tänkte på min morfar så mycket så, han brukar alltid ringa tidigt på morgonen och då menar jag tidigt på morgonen :) och idag när mormor ringde på morgonen så kom jag på att tänka på morfar jätte mycket :) Saknar han så mycket så!
Hade så gärna vela att han skulle få träffa Linnea, han hade verkligen älskar henne, för hon är väldigt lik mej när jag var liten men även väldigt mycket lik david det jag vet av han idag :)

Och då min käre farmor då, hon hade jätte gärna vela se Linnea det vet jag :)
Hon hade verkligen vela se min lill sötunge :)
Saknar min farmor och morfar så mycket så!!...  Hade gett så mycket bara för att få tillbaka dom för en vecka ialla fall så  dom hade fått se och träffa lill gumman min och lära känna henne för en vecka ialla fall... Bara en vecka !!

Fyy vad jag är stolt över min dotter och att jag har henne :) och över min karl då med :) hehehe


Neee nu kände jag att det hära vart för ledsamt nästan :) hahaha
jag fyller år och jag tänkte på morfar och farmor och önskar att dom fick leva!
Men jag är så! jag älskar min nära och kära, jag gör allt för dom!

Nee nu ska vi sluta vara så här! det är ju min dag!
Och jag är världens lyckligaste :) jag har min familj, och även mina föräldrar och även davids föräldrar och hans bror och jag älskar alla av hela mitt hjärta! skulle göra allt för alla!


Neee men GRATTIS till mej själv :) idag blir det ut och äta mat på kina resturang och vara med min kära familj och davids familj :)



 jag och min älskade mormor och lilla gumman ligger i magen där :)



   jag och älsklingen för nått år sedan :)


GRATTIS TILL MEJ SJÄLV :)



Kalasa :)



Jaaaa idag är det en massa kalas här hemma :)
Eftersom jag fyller år imorrn så har vi bjudit alla vänner på fika idag istället för det blir så mycket imorrn och när dessutom min mamma fyller år imorrn så.
Så imorrn ska vi ut och äta båda familjerna och bara ha det mysigt och allt :)

Ja idag har då en massa folk varit här eller, sara och henric, och anna och hennes dotter emilia, emilia går på dagis ihop med linnea så jag har lärt känna henne genom dagis då, alltså emilias mamma :) hehe
Så domo har varit här och fikat och busar, av anna och emilia fick jag två fina ljus lyktor eller ljusstakar :) skit fina, och sen av sara och henric fick jag 4 stora ramar med en massa kort i, dom hade gjort två ramar med collage i och två andra så var det ett med linnea i och en med david i :) skit fint var det!
Blir jätte fint att sätta upp sen när vi flyttar :) blir så fint så!   TACK så mycket för alla presenter :)
Fick även 3 par örhängen av dom :) så fina sååå....



Sen ikväll blir det att Linnea sover över hos farmor och farfar och busar med dom, så ska jag och david iväg till råne till sara och henric och laga mat och umgås med dom och bara ta det lungt :)
Ska bli trevligt :)

Men vi väntar nu på att elin och hennes karl ska komma och fika lite, sen kommer väl det några till vänner tror ja? sen blir det att fara till råne :) Men först lämna lill gumman dåå :)

Nee nu ska jag göra lite saker här hemma :)

Lägger upp bilder sen :)

puss

så här ser man ut..



Ja, så här ser man ut nu för tiden :)
Har ju klippt mej och allt, så då kanske man ska lägga upp en bild.

Så får ni se om jag är fin eller vad? haha




Ja det är väl den bästa bilden jag har.
Alla andra vart så suddiga eller så dåliga, för det är inte lätt att fota sig själv :)


saker som ska iväg....



Jaa som sagt vi ska ju flytta snart, visst i juni månad men det är i början så.
Vi ska he iväg lite saker här från hemmet, som vi inte behöver plus att vi har för mycket saker.
En del saker her vi iväg för en liten summa säkert, och en bortskänkes...

Och det är våran soffa... den bortskänkes helt gratis :)
          

Ni får klicka på bilderna så blir dom större!
Men vi kanske redan har en som vill ha soffan så. Så terese om du läser min blogg så lämna en kommentar på min blogg, eller msn. är inte så mycket vid msn nu på dagarna. :)

Men mer kommer upp sen på bloggen vad vi bestämer att he iväg och när!
Men om ni är sugen så är det bara att lämna en kommentar eller såå...
Jag säger bara det nu så ni är beredd nä det kommer upp nå på min blogg :)

Kanske inte blir så många saker det kanske det inte blir. Men några saker vill vi ha iväg som vi inte använder!

Undra?


Nå kan man ta bort skötbordet nu för en tjej som är 1år och 9 månader?
För det är bara i vägen det vi har, det är på hjul och tar mycket plats i vårat badrum eftersom vi har ett avlångt badrumt men smalt. Och jag byter kanppt på henne å skötbordet! bara ibland när hon bajsat men ibland brukar jag duscha av henne när hon har bajsat!

Så är det för tidigt? eller det kan man nog inte säga att det är, det är väl mer hur man själv känner.
Sen så vecka 11 så kommer ju alla möbler och jag hoppas att hennes säng kommer.

Ska man byta säng då redan? Att hon får ta en juniorsäng och stoppa spjälsängen på vindan?


Vad tycker ni??? lite åsikter tack :)

Shoppat...


Jaaa som sagt så var vi på ikea i lördags :)
Vi skulle bara köpa lite grejer bara, men vi köpte ny tv-bänk, badrums hylla som ska stå i hörnet, sen handdukar,  lite toalett grejer,  lampor och en massa små saker.
Det var verkligen skoj och det gick hur bra som helst, Linnea var så duktig sååå, inge gnäll och hon hade så roligt så, busade och åt banan i kundvagnen :)

Sen efter det vart det såklart att äta och det var så gott sååå :) och linnea åt så bra så och hon älskar verkligen hamburgare :) med pommes, mest pommes :)
Sen bar det av hem igen och sätta ihop allt med sara och henric hade våra grejer för det rymdes inte i våran bil så dom kom förbi med det efter dom hade varit på kalas :)
Så david satt ihop tv bänken och det vart så fint sååå :)

Och idag satte han ihop badrumshyllan åt mej så fint vart det, synd bara att vårat golv lutar lite så det vinglade lite, men han fixade det åt mej så nu är det fint, ska bara fixa iordning där inne sen :)

Såå nu har vi det så fint här hemma, så fint och komplett :)
Väntar bara på att möblerna ska komma , dom kommer vecka 11 :) och jag hoppas att allt kommer dåå :) hehehe


Nee nu ska jag gå och göra nå annat skoj, vi kanske ska iväg och köpa lite godis :) var lite sugen på lite godis :)

Bjuder på en bild på gumman :)



        Lill gumman på leos för nån vecka sen :)

RSS 2.0