Våran Dotter :)

image29

Min å davids dotter Linnea :)
Vikt: 3230kg å Längd: 49cm

en riktig snygging:) vi e så stolta :)


image30

Här e hon bara nån timme gammal :)
våran sötis :)


Älskar våran dotter så mycket så, david å Linnea e mitt allt :) så fina så

Bäbisen kommer :)


Jepp, den 27/6 kommer bäbisen :) det kommer att vara den lyckkligaste dagen i mitt liv då :)
Var på sunderbyn idag på bb å dom gjorde Ultraljud å det visade sej att barnet inte hade vänt sej alls.. den ligger på tvären å det har den gjort nu ett tag :)
Så det blir snitt och dom sa att dom gör det 7 till 10 dagar före beräknad datum.... alltså den 27/6 kommer bäbisen att ligga i min famn :)

Men ändå lite läskigt med snitt, vi prata om vad som händer å sånt, å det var lite läskigt, men allt kommer att gå bra, David kommer att vara med mej hela tiden så, han kommer att vara med när dom snittar mej med såå :) det känns tryggt för mej oxå :)


Så nu blir det lite att fixa å sånt, ringa å säga til en massa och sen till arbetsförmedlingen å sånt hehe.. skönt att slippa det ett bra tag nu såå :) hihihiSå kom ihåg den 27/6 då blir ja mamma till världens sötaste unge och david blir pappa :)
Känns så bra nu att veta ett datum :) hihihihi...Morsan jenny hahahah 27/6 :) den bästa dagen i mitt liv :) hehehe


image28


Sommar :)Sunderbyn Sjukhus Mödravårdcentralen :)joooo, dit ska vi imorrn kl 14.20 :)
så håll tummarna för oss imorrn, vet inte vad som händer, eller ungefär vet jag juh vad som händer :)
Dom kommer att göra ett ultraljud för att kolla hur den ligger, men jag vet att den ligger fortfarande på tvären, för jag var hos barnmorskan idag å hon kände på magen och sa att det var samma än, den låg på tvären, bäbisen vill inte flytta på sej alls, den trivs att ligga sådär, för den har gjort det nu ett bra tag, typ hela graviditeten.

Så vi får se vad som säger imorrn på sunderbyn :)
Det är ju som dom som bestämer, dom kan sin sak, men barnmorskan sa att det kan bli snitt, mest troligt eftersom den ligger som den ligger :) heheh..
Känner mej lite orolig, men det ska bli roligt att få träffa den lille som har legat nu i magen i 9månader :) vi längtar så grymt mycket till våran lilla bäbis kommer :)

Men det gick då bra hos barnmorskan idag ialla fall, allt var bra med bäbisen å hjärtljuden var då jätte bra såå :) heheh..
Å sen satt vi å prata en massa om imorrn å sånt där :) men allt kommer att gå så bra såå :)

Men vi får som sagt se imorrn,, Ultraljud å sen blir det säkert en massa snack såå :) å sen kanske man får ett datum när bäbisen ska komma ut om det nu blir snitt men bäbisen vill ju inte flytta på sej så :)
Vi får se :)

Men håll tummarna imorrn kl 14.20 :)
GLÖM INTE DET :)Sommar bild :)

image27j

Älskar dig :)


image26


Jag och Älskligen förra sommaren 06 :)

Älskar dej jätte mycket david, du är det bästa som har hänt mig här i livet :)
Är så lycklig och glad som har dej, du är så fin och snygg och omtänksam alltid.
Bryr dig om alla som står dej nära.
Är så glad att du är vårat barns pappa, du blir världens bästa pappa :) det vet jag för du är så snäll och busig så :)
Och snart kommer den lille till oss :) då blir vi våran egen lilla familj :) hiihih

Men glöm aldrig att ja älskar dej och det kommer jag alltid att göra, det kommer vara du å jag för alltid:)
Men det har vi ju bevis på att det kommer vara du å jag för alltid :) lillen och sen får man se vad som händer nästa sommar :) hehe..
'

puss

Umeå i helgen :)


Jepp, var i Umeå i helgen jag :)
For på lördag morgon tidigt som bara den, då kom mamma å pappa å hämtade mej här hemma på hertsön, sen for vi å hämta ut nå paket som mamma hade fått å sen for vi till umeå till min moster å mina kusiner :)
Men David var hemma hela helgen själv, för han ska ju jobba nu i veckan så det gick som inte så bra att han skulle följa sa han, för vi skulle komma hem idag (måndag) å han jobbar ju dåå :) men det gick bara bra att vara i ume å han hemma, men vi saknade varandra det kan ja säga :)

Är inte van att sova utan han alls, å nu gällde det två nätter som ja skulle sova utan han, men det gick bra å för han med men  han hade ju sin bror här hemma å hälsade på såå :) en han sa att det var tomt att sova utan mej :)
Sen så sov jag ju i samma rum som mamma i ume för vi skulle sova ute i en stuga på gården men ja ville vara inne i huset för att vara nära en toalett å sen vet man inte vad som händer när man är gravid :)

Så vi sov i min kusins rum å han sov i ett annat rum :)
Har verkligen glömt bort hur högt å hårt mamma snarkar.. hahahaha... låg å lyssna på det verkligen jätte länge första natten å störde mej på det lite först men sen somnade ja, plus att vi låg å kolla på min kusins fiskar som han har köpt, det var verkligen roande att kolla på dom det kan ja säga :) hahahha man har verkligen lite att göra hahaha...

Men sen andra natten ja skulle sova, ja kunde verklinge inte sova alls... fick som så grymt ont i ryggen å i kroppen. så ja kunde inte sova alls.. hörde allt som hände utanför dörren hahah när nån var på toa eller när min moster steg upp kl 4 på natten å for till jobbet halv 5 :) hahaha å hon börjar inte först vid 8 tiden tror ja :) hahaha.. men så e det när man gillar sitt jobb hahahahaha :)

Ne så trött var man när man steg upp, väckte morsan genom att kasta kudden på henne några gånger men hon märkte inte nå alls så sen drog ja bort kudden för henne, dåå vakna hon hahahaha :)

Men hela helgen har varit skoj å lugn å skön :) heheheh
Ätit gott å varit ute å solat så man har fått färg på sig det kan ja säga :) å sen har vi varit på marknad oxå å kollat å köpt lite saker :) hehe hitta lite saker till lillen... :)
Sen for vi hem å sen kom min platkusin å hans tjej å hälsa på å åt middag med oss, det var skoj, det kan ja säga, var ett tag sen man träffa dom såå.. :) sen på kvällen tog vi det lungt :)
Å idag (måndag) så for vi hem vid 12 tiden var på obs å sen på hm innan vi for hem å kolla lite å där hitta ja kläder till mej å sen till lillen :) hahaha
Lill bäbisen kommer bli bortskämd å sen ha hur mycket kläder som helst när h'n kommer :)

Som sagt så har ingen bäbis kommit alls :) vi får se när den kommer :)
ska till barnmorskan imorrn å prata å kolla om hon kan känna att den har vänt sej och sen kolla hjärtljuden som vanligt ska vi kolla :)
Sen på onsdag ska vi tillbaka till sunderbyn sjukhus å kolla om den har vänt sej.
 Det ska bli skoj att få se lill bäbisen igen, men nu ska vi komma ihåg att ta bilder :) ifall den har vänt sej å vi får vänta tills den kommer den naturliga vägen :)
Kan ju bli snitt oxå men vi får se vad som händer :) hehehe.. men ja tror det kommer att bli den vanliga vägen sååå :)

image24


Jag somrig :)

Lite Magbilder :)

image23

Sitter på elins altan å bara tar det lungt å har matkoma :)
Har just ätit dära :) hehe
inne på vecka 36 :) liten tjockis mage :)


image22

Magen i vecka 36 :)
Elins skalle kom med oxå på bilden.
Var hos henne å grilla en kväll så hon fick komma med på bild :)
Ingen Bäbis än :)MMMM, ingen bäbis än.
Var dit i måndags å jag var väldigt nervös kan jag säga, på morgonen, ja sa knappt nå i bilen på väg dit, var så nervös så för jag visste inte vad som skulle hända alls.
Men när vi kom dit å sen fick komma in å göra ultraljud så var det som att allt släppte, jag var inte nervös längre alls.
Vi prata och sne fick vi se bäbisen, å den låg inte som den ska ligga, den ligger på tvären. hahhahaha
Den verkar inte vilja vända på sej, den trivs att ligga sådär om man säger så.
Men allt vara bara bra med den, bäbisen mår bara bra annars å allt e okej. men den vill inte vända på sej bara, den e envis säger ja bara.
Men han sa att min livmoder var som ett hjärta, det har bildads en vattenbubbla just under mina bröst typ om man säger så, därför det har blivit som ett hjärta å då ligger bäbisen med huvudet i andra änden och benen i andra änden å den verkar trivas där så den flyttar inte på sej i första taget.
Dom tyckte att det blir svårt att vända på den för dom försökte att trycka lite granna men det hände inget alls.
Men vi fick se bäbisen ett bra tag i måndags, det var skoj, den var så söt så, så knubbiga ben det lilla man såg av den aktiva lilla sötnosen :)

Men dom bestämde efter gubben tog in en kvinna som kanske visste lite mer om allt, för han tyckte det var lite konstigt att min livmoder var som ett hjärta eller det var ju ingen fara alls, men han ville ha lite hjälp :)
Men dom två kom överens med varandra att vi skulle vänta en vecka till sååå... till på onsdag den 20 juni då ska vi dit igen å då får vi se bäbisen en gång till, å se om den har lagt sej till rätta dååå :)
Och då ska ja komma ihåg att ta bilder på bäbisen, för det gjorde vi inte nu, glömde bort det totalt å sen såg man ju inte så mycket alls av den bara benen å magen å ryggraden såå heheh..
vill ju som ha en bild där man ser hela bäbisen juh.. :) kanske man får veta vilket kön det är oxå då kanske för det fick vi inte nu hehehe.

Men summa av kardemumma så ska vi dit på onsdag å kolla hur det är med lill bäbisen i magen, om den har vänt sej, annars så vet ja inte vad som händer alls. jag frågade gubben men han sa att det får vi se nästa vecka vad vi göra då.. hehe då kanske det blir snitt vem vet, då får ja min lilla bäbis, som vi längtar så mycket efter, david å jag vill att den ska komma nu, vill ju se den lille å gosa med h*n...
Vi får se på Onsdag den 20e juni vad som händer :) men ja kommer att vara nervös dagen före det kommer ja vara hihihih... men det är så det ska vara :)


Men från nå helt annat, så har ja ju blivit tjock hahaha.. jag tyckte int att ja var tjock förut men nu har jag blivit tjock det kan ja säga hihihi..
Lite roligt men man kommer att sakna magen sen när den försvinner :) hihhi


ajja nu ska ja gå å göra nå annat :) hehe
på tal om annat så ska ja nog till ume i helgen :) från lördag till måndag :) hihihihih ska bli roligt men ja far med familjen, david blir hemma å tar det lungt å laddar för nästa jobb vecka hahaha...
Kan vara skönt att vara på varsitt håll hehhee...

Men ja kommer att sakna han så mycket sååå.. han e mitt allt :)

hoppas bara inte bäbis kommer när vi e i ume hehhe.. måste ta med mej bb väskan ihihihihi


ajja nu ska ja gåååå...

puss

Min Bäbis :)Jaaa våran älskade lilla bäbis kan komma tidigare än väntat, var hos Barnmorskan idag och bäbisen har inte vänt på sig eller fixerat sig så ja ska på Måndag till sunderbyn sjukhus å göra Ultraljud å kolla hur den ligger och ligger den på tvären som den gjorde idag så ska dom försöka att vända den eller som ge den en knuff för att fatta att den ska ner med huvudet mot bäckenet eller mot musen om man säger så, vill den inte göra det så sa Barnmorskan att det blir akut snitt för att man kan inte föda ett barn som ligger på tvären, det går inte alls, eller nå går det men det är för riskfyllt, det kan bli skador eller så.

Så vi får se på måndag vad som händer å vad den vill göra, hoppas den vill vända på sig när den får en liten knuff, men det kan även bli så att det blir snitt på måndag eller tisdag det får ja se vad som säger :)
Men Barnmorskan sa till mej att ja skulle packa BB väskan å ha med mej den på måndag, men ha den i bilen så att den är med ialla fall ifall det blir snitt för då behöver ja den med mina saker å det :)


Känns lite overkligt att det kan bli en bäbis på måndag kanske om den inte vill vända på sej med hjälp av dom på sunderbyn :) Lite blandade känslor var det idag kan man säga, har som kännt mej väldig glad å ändå lessen på nå sätt, vet inte varför, men det är för att ja inte vill att det ska hända bäbisen nånting alls, jag vill att den ska må bra å komma rätt väg :) men men


Vi får se på Måndag vad som händer, kl 8 på morgonen ska ja vara där så, vi får se efter det då, om ja kommer hem eller om ja får vara kvar :(


Men allt blir bra hur som helst :) Våran Bäbis är stark :)

Mamma å pappa älskar dej bäbisen :)


Gulligt Gjort :)Joooo nå e man gullig nog mot sin sambo :) Han ville tvätta sina jobb kläder så att dom e rena för dom blir ganska skitiga när han jobbar å allt det så han sa till mej att boka tvättstuga till onsdag mellan 12-17 men det fanns ingen tid alls kvar, många som ska tvätta nu, men då var ja så snäll att ja tog tvättstuga idag mellan 6.30 till 12 :)

Men vi ska till barnmorskan kl 10 å sen till tandläkaren ska david så vi kunde inte ta hela tiden men det är ju bara davids jobb kläder så det hänger vi här inne så det får torka å bli tort :) men det blev sent igår å lägga sej, david e ju ledig så vi var ut en sväng å vattna lite på farmors grav men nån har varit där.. men sen satt vi å såg på tv å å david spela... så vid 2 la vi oss... så lite trött e man men david sover än :) hahaha


Nå e man gullig å snäll mot sin sambo nå, ja kunde ha skitit i tvättstugan å sovit vidare ett tag till 9 som min sambo gör å han sa att det gör inge att ja kunde tvätta kläderna i helgen i stället att det inte behövs nu nr det inte fanns nån tid men ja ville göra det för min sambo :)
För jag älskar han så mycket såå :)


Neee nu ska ja till tvättis.. :)

Puss

RSS 2.0