Underbara Livet :)


Ja kan livet bli bättre än vad det är just nu eller??

Ne jag tror inte att det kan bli det, david sa tidigare idag att han ville att bäbisen skulle komma ut nu, för han längtar så grymt mycket efter den, han längtar tills han kan ha lillen på magen å den bara ligger där å pratat för sig själv å sen sova på pappas mage :) hehe
Var så roligt att höra han säga det :) värmde i hjärtat så grymt mycket så...

Men det kan jag säga, vi längtat så grymt mycket till bäbisen ska komma, det är som att man vill att den ska komma nu på en gång å inte vänta 5 veckor juh :) hehe
Men det kan vara bra att vänta fem veckor. så vi hinner fixa lite till innan den kommer å sen vara ledig när den har kommit i lugn å ro :)

Känner mej så grymt lycklig just nu, har min egna lilla familj, en fin lägenhet som vi ska flytta till, en underbar kille :) å sen att det är så grymt fint väder ute, det är bara bra, man blir så glad när det är fint väder :)


Å på måndag ska ja till läkaren igen, var i tisdag å dom tyckte att min astma inte var bra så ja måste dit igen å ta några prover å sen se om det blir bättre, men dom tyckte att det var så konstigt att mina värden var så konstigt när ja såg så frisk ut å mådde så bra å glad såå,, men dom kan tro att det e ungen som gör att det blir så tungt för mej att andas å allt sånt så därför vi ska kolla upp det på måndag så det e bra å sen så att lillen får bra med syre åxå :)
Å sen på tisdag ska ja å david till barnmorskan igen å prata å se hur det är med bäbisen, se om den har fixerat sej, har den inte det så måste vi göra nå åt det, då skickar dom upp mej på sjukhuset så blir det väl UL å kolla så allt e bra med den å varför den inte vill vända sej å sen får man ju se vad som händer... vet inte vad som händer sen, om det blir snitt eller vad det nu blir om den inte vill fixera sej alls :)
Men det blir nog bra vad som än händer :) hihi


Ne nu ska ja gå å sova, e trött som bara den å ont i skallen fick ja :)

Å på lördag blir det flytt för fulla mugga hahaha.. hjälpa svärföräldrna å flytta :) hihi ska bli skoj :)


puss å kram

5 Veckor:)


Ja tänk, det är bara 5 veckor kvar tills Lillen i magen ska komma ut :) om nu h*n vill komma ut när den ska komma ut, h*n ska ju komma ut den 7 juli :)
Men H*n kommer säkert att vara sen nån dag, säkert en vecka eller så, det beror ju på om min lilla sötis i magen vill ut tidigare eller senare... men vi får hoppas att bäbisen kommer ut när den ska komma ut och att den mår bra :)

Men tänk ändå, vad tiden har gått fort, ja tycker det var nyss jag var i vecka 20 och tänkte hur man såg ut sen när man var i vecka 31 och sånt hur stor man skulle vara då, men nu vet ja hur jag ser ut för nu är jag där, eller jag är ju i vecka 34 :) och nå kan ja säger att magen är större nu nå, börjar nästan kännas jobbigt, i vissa stunder känns det verkligen som att man ska sprängas,  känns jätte jobbigt verkligen.....

Men längtar så grymt mycket tills våran son eller dotter kommer ut, och david han längtar så grymt mycket med, sa det här för nån dag sen att han verkligen längtar och få se bäbisen vem h*n är :) men det kommer att bli mycket nu i slutet av juni plus i juli, för vi flyttar ju i början av august till en lägenhet på botten våningen för det går int att bo på tredje våningen som vi gör nu, det blir för jobbigt att bära upp vagnen men ja vill inte heller lämna den där nere för det finns katter i trappen och får man kattpiss i vagnen så går det verkligen inte få bort det alls.
Så det känns verkligen jätte bra att få flytta och längeheten är verkligen jätte fin oxh mysig, en stor ute terass och allt det så det blir fint med ute möbler och sen en liten grill på terassen, mysigt värre :)
Det blri lite mycket där i juli typ, med flytt och med att föda barn, men det är ingen fara alls, för att vi har så grymt snälla föräldrar som hjälper oss oxh sen kompisar som är snälla och hjälper oss med flytten för vi har ju bäbisen då oxå att tänka på :)

Måste verkligen fota lite nu, få upp nå nya bilder på min stora mage och sen lite allt möjligt, men ja tycker inte att det e lika roligt att fota en mage som blir tjockare, känns inge skoj alls... mycker roligare sen när bäbisen kommer, då kommer ja att fota allt som har med bäbisen att göra, kommer fota varje rörelse den gör och miner, bara för att få med allt :)

Kan verkligen inte sluta att tänka på att det är 5 vekor kvar, det är inte mycket alls det :)
Men lilla bäbisen i magen du ska veta att du e verkligen efterlängtad och vi älskar dej så mycket så, du kommer att få så mycket kärlek av mej å din pappa så, du kommer aldrig att känna dej oälskad eller vad man ska säga, du kommer att känna dej älskad vad du än gör och hur du än ser ut och beter dej, för du är våran älskling för alltid :)
Du är mammas å pappas älskling :)


Mamma å pappa din :)                                  
Lilla du älskling, som ligger i mammas mage :)


Nu ska ja gå å sova, å drömma om våran lilla älskling som kommer till oss snart :) hihihii
puss


Hihihihi

image17Jag och min älskade mormor på pappas 60års dag :)
Så fin min mormor är, saknar henne så grymt mycket såå :)
Och hon är ju så glad så, hon ska ju snart få ett barnbarn till såå :) hehehe

Älskar min mormor så grymt mycket så och saknar henne :)
Tråkigt att hon ska må så dåligt nu så hon inte orkar komma upp till lule i sommar :(

Men då kommer vi till henne :) hihiih


puss

ÄLSKLING

image15VAD VORE MITT LIV UTAN DIG??
jAG KAN INTE LEVA UTAN DIG, DU ÄR MITT ALLT!

ÄLSKAR DIG SÅ GRYMT  MYCKET SÅÅ..
PAPPA TILL VÅRAT BARN OCH VÄRLDENS UNDERBARASTE FÄSTMAN :)

Helgen :)


Ja i helgen hade vi bestämt på lördag att vi skulle på den dära fyndmarknaden i arcus men det vart det inte alls kan ja säga hahaha...
Det var nå fel på davids jobb eller såå.. dom missa å skicka iväg saker så vi var tvungen att ta personbilen med 180liter mjölk och köra ut det till Pajala :) haha
Lite roligt att köra så mycket Mjölk i en personbil :) men så blir det ju när det blir miss å ingen annan kan köra å om man ska köra med lastbilen, så tar det för lång tid för han var ju i överkalix typ, alltså davids pappa för dom jobbar på samma jobb hahahah, så det hade tagit för lång tid att köra tillbaka så vi fick köra det :)

Men det var bara roligt att göra det :)
Vi träffa ju Danne Kangas å åt hamburgare med han eller han åt glass å vi hambrurgare, var jätte roligt att träffa han, var som ett bra tag sen man träffa han :)
SÅ vi satt å prata ett bra tag med han om allt möjligt, för han å tjejen hans ska ju ha barn ungefär 3 månader efter oss så :) så vi snacka om det...

Och sen for vi hem och senare på kvällen så for vi å jonne å handla å gjorde tacos hemma hos jonne :) å sen var det film å äta lite gott framför tv:n :) hehe var en skön helg å lugn :)

Sen på söndag vart det inte så mycket att göra.. bara sitta hemma å ta det lungt å slappa hela dagen.. :)


puss

Föräldrarutbildning 3 & Barnmorskan :)


Japp i onsdags så var vi på föräldrarutbildning, den sista gången, så nu ska man tydligen vara utbildad föräldrer? hahahaha så roligt såå..

Nee men det var intressant nu sista gången vi hade föräldrarutbildningen, vi fick se lite filmer om hur det e tiden efter barnet har fött och sen även hur papporna ska hjälpa till för att dom inte ska känna sig utanför, för det kan lätt bli att dom blir utanför , för det är ju mammorna som bär på barnet å får fara till barnmorskan, nog för att david följer ju med alla gånger så...
Men det var bra för papporna att lära sig lite vad dom kan hjälpa med hemma och sånt där och för att komma bäbisen nära och få bra kontakt med bäbisen, för mamman ammar ju och sånt där så :) det kan ju inte pappan göra så :)
Så  sen vart det lite fika och en massa prat och även skrev alla i gruppen upp sina mailadresser så man kan höra hur det går för alla och sen även att räffas när man har fött ungen då kanske.. för det vore ju som roligt att träffa alla och bara prata om hur det är efteråt :)
För alla låg så nära varandra när vi ska ha barn så.. mellan den 4 juli å den 11 juli.. :) så man lär ju kanske träffa dom på BB oxå :) hehehe

Även samma dag på onsdags morgonen så var vi hos barnmorskan för att kolla hur allt var med mej även med bäbisen! så vi var på bergnäset hela dagen typ i onsdags :)
Och allt e bara bra med oss.. bäbisen låg på tvären å hjärtljuden lät perfekt såå :)
Så glad att allt e bra med min lill älskling i magen såå :)
Det är alltid lika roligt att få höra på hjärtljuden å david e alltid lika glad å stolt över att höra att sitt barn mår bara bra :)


Och nu har vi ju köpt bilbarnstol till lillen så, å även två babygym hahah.. inte för att vi behöver två stycken men när vi var å köpte bilbarnstolen så sålde hon sina två babygym till oss oxå hehe, för hon ville ha iväg allt som bara går :) för hennes lill unge börjar bli stor å inte intresserad av det alls.. hahha
Så det var inte illa, en bilbarnstol och två babygym för 470 kr :)
Men det är ju lite saker kvar att köpa, men inte alls så farligt, bara ett skötbord å lite kläder :)
Bilbarnstol :)


Japp, idag har vi köpt en skit snygg bilbarnstol till Lillen i magen :) hehehe

image13Så snygg såå, Lillen kommer att vara så stolt att åka i den :) den passar perfekt i våran räser bil :) heheh

Race träff Pite & 1års dag :)Jepp det e på lördag :)
då ska ja å david fara dit å köra våran räser hahaha... våran familjebil kallar ja den för, för det e värsta familje bilen juh, fast med tonade rutor :) men det e snygg :)

Jepp så det blir pite hela lördagen, fårn cirka 10 på morgonen till sent på kvällen eller om man ska säga natten.. hehe hoppas bara det e fint väder så det inte regnar för fullt men vi får väl hålla tummarna helt enkelt :)
Å vi kommer ha med båda kamerorna, kommer bli skoj, älskar att fota, kanske inte så skoj med att fota bilar men ja tycker det e skoj att fota allt möjligt :) minnen vet ni :)


Plus att på lördag 5/5 så firar ja å david 1år ihop :) tänk vad tiden går fort :)
Vi bor ihop sen 8 eller 9 månader sen å sen e vi förlovade sen i december plus att vi ska ha ett barn i juli :)
Kan det bli mer underbart eller vad?? :)

Älskar dig dubben så grymt mycket sååå, du e min solstråle här i livet!
Utan dig vore ja ingenting, så glad att de blev vi två :)
Det kommer vara du å jag för alltid :)


jag å älsklingen för alltid :)Våran älskling som ska komma till oss 7 juli :)Så det blir att vara i pite hela lördag på våran 1års dag :) hahah
Lite roligt men men ja tycker det ska bli skoj, kanske inte alla som tycker att man ska fira sin 1års dag på en race träff men det skiter ja i. det ska bli mysigt :) vi kommer att äta nå gott ute i pite såå på nån fin resturang såå :)
Å vi kommer att vara två till hahah men det blir skoj :)


så e det vet ni :)puss

Föräldrarutbildning Nr 2 :)


jo igår onsdag den 2 maj så var vi på föräldrarutbildning :)
Och vi prata om allt möjligt, om förlossningen, och smärtlindring å sen även om spädbarnsdöd :)
Väldigt intressant att prata om allt det dära, det kan man behöva vet det kan ja säga er !
Men ja känner mej lite små rädd att ja inte ska veta när ja har värkar å ska föda, för man kan ha förvärkar nån vecka före å såå men när man får riktiga värkar, tänk om ja inte känner skillnad eller märker nå alls, för jag är väldigt envis kan ja säga er! å jag har ju mina krämpor som ja alltid har haft, lite problem med min mage å sånt där, tänk om ja inte vet när ja ska föda å föder hemma helt ensam eller att ja e helt ensam å det börjar hända.. :(

För david kör ju till pajala, inte lätt för han att bara komma hem igen på en gång, det tar ju nån timme innan han e hemma å då kan barnet vara fött :)
Men ja hoppas att barnet kommer när det  är tänkt att det ska komma! 07-07-07 å att det inte kommer tidigare eller senare :) för ja vill ha david i närheten när ja ska föda, vill inte fara in själv alls :(
Men allt blir nog bra ialla fall :)

Vi prata ialla fall om spädbarnsdöd, det var inte så roligt att prata om men det kändes ändå bra att prata om det, för det kan hända vem som helst, behöver int vara nå speciellt alls... :(
Det e det som känns lite läskigt, det kan hända vilket friskt barn som helst :(
Det som bara somnar in i sin egen sömn :(: inge roligt men det känns bra att hon tog upp det på utbildningen ialla fall såå :)

Sen så var det mycket prat om smärtlindring å sånt, det kommer jag säkert att ta. men vet bara inte vad, bara det lindrar lite grann ialla fall.. tänker då inte vara för påverkad av smärtlindring så ja inte kommer ihåg nå eller såå haha.. vill verkligen se min bäbis å komma ihåg allt med förlossningen :)
magen i vecka 30 i början av det ialla fall :)

Nya bilder :)Nu finns det bilder från Valborg på min pixbox för dom som vill kolla :)
Finns en länk här på min blogg så bara gå in där annars finns länken här : http://www.pixbox.se/alb_show_id378319_page0.html

RSS 2.0