Söndag...



Ja nu har vi varit hemma i en vecka :)
varit i umeå några dagar sen for vi till stugan och var där med hela familjen Blom :)
Skönt och vara hemma.

Veckan har bjudit på en massa bus här hemma och sen med spelkväll hos min käre kompis malin :) vart sent där, kom hem jag å linnea kl 1 på natten och sen igår lördag såvar vi hos en kompis till malin men känner henne lite jag med eftersom vi gått på samma skola :) så vi gick därifrån vid 9 hem men ungarna var så busiga så vi släppte dom på kyrkogården så dom fick busa å springa men dom  sprang till vattenspridaren som var på och dom var blöta kan ja lova :) haha
Sen vart det hem och varm dusch å sen pyjamas och välling, sen sova :)

ajja den här veckan bli nog lite lugnare tror ja, :) nästa helg är det luleåkalaste men vet inte hur det blir alls dååå... just nu känner jag mej inte sugen alls!... haha

ne nu sk aja lägga mej  på soffan och gosa med min lilla tjej..

Umeå :)



Jaaaa, äntligen kan jag säga.
Imorrn på morgonen direkt efter linnea ätit frukost eller efter vi alla har ätit så far vi. Längtar så mycket så kan jag verkligen säga.
Tycker verkligen om umeå, skulle tänka mej att bo där igen, har ju bott där i 1år och jag trivdes verkligen, men ja längtade hem också efter familjen och sen träffade jag ju david sen så då var det verkligen jobbigt att bo i umeå och han i luleå.

Men nu är det ju så att vi bor i luleå och vi trivs jätte bra här med, på hertsön, verkligen jätte fint och allt, fina grannar och det. Men ibland behöver man komma bort lite, och nu ska vi göra det, ska bli så skönt kan jag säga.

ajja, nu ska jag städa klart och fixa och se så vi får med oss allt som måste med till umeå :)
Sen ska vi hämta lite saker som vi ska låna av linneas farmor.

Hörs...


Linnea förra året när vi var i umeå :) lill tjejen

Irriterad och besviken!!



Så jäkla besviken och irriterad på vissa!
Kan inte fatta, men man ska nog inte fatta tyligen :)



Piteå :)



igår fick vi för oss att fara till pite, rättare sagt till fårön :)
Min moster och hennes karl och mina kusiner har hyrt en stuga där över helgen och mina föräldrar var där med, så vi for dit för att hälsa på och för att linnea ska få träffa dom när vi ska dit på tisdag så hon vet vilka vi ska till, för sist hon träffa moster tattarina som hon säger så var det för 1år sedan :)
Så man kan ju glömma bort eller inte komma ihåg alla här i livet.

Men det gick jätte bra och hon var inte alls blyg för dom som hon brukar vara med alla andra, hon gick med moster tattarina och kollade när grabbarna badade och hon själv fick bada. Sen så busade hon med dom och åt en massa godis med dom och gick å höll hand med moster och var i hennes famn jätte mycket  så det är bra.
Då vet hon på tisdag vilka vi ska till :) och hon längtar redan, hon tjatar om sebbe och kasper och moster tattarina :P

Tog en massa fina bilder men jag lägger inte upp bilder på mina kusiner och min moster och hennes karl för dom vill inte att jag ska göra det på grund av olika saker :)
Men jag kan lägga upp lite andra bilder på oss och på Nea när vi var där...


    Jag i bilen på väg dit :)


   Linnea sitter och leker och har roligt :)



   Linnea slängde av sig skorna, vart less på dom...


Tröjan linnea har på sig på andra kortet fick hon av sin mormor, en tuff tröja från pite dragway :)
Så nu är hon tuffaste bruden på hertsön :) Den var lite trång men det funkar, hoppas den inte krymper så mycket i tvätten :)
Men annars får jag töja ut den lite om inte annat, ska väl gå det :) hihi


Nee nu ska vi göra oss klara för att fara iväg till mamma och pappa och hämta lite saker sen till min kompis linda och hälsa på,var ett tag sen, men hon har just kommit hem från umeå och blir hemma i en månda nu hoppas jag :)


återkommer senare ikväll.. pöss å hej







Onsdag kväll...


Jaaa då var det onsdag kväll... skönt med kvällar.
Jag älskar kvällarna här hemma hos oss, det är så mysigt, busar och har oss och se på barnpogram och sen kvällsfikar vi ibland, men oftas kan det bli lite kvällsfika å sen mys framför tvn och sen är det välling och godnatt :)
Vi har alltid så roligt på kvällarna, busar och skrattar och har oss..

Linnea är så grymt go och underbar nu för tiden, visst det har hon alltid varit, hela sitt lilla liv har hon alltid varit go och snäll och mysig, men nu är hon som ännu mera mysig och go, hon kan komma och krama och pussa bara för att och sen kolla på mej och david och bara stor le mot oss och ser helt lycklig ut :)

Älskar min familj så mycket sååå...


på tal om annat så är det bara två dagar kvar tills david har semester i nästan 4 veckor :)
ska bli så skönt att ha han hemma, nog för att vi har han hemma nog mycket, för han är ju ledig varannan vecka, men det blir som helt annars när han är hemma heltid om man säger så.
Då myser vi verkligen hela familjen och bara rå om varandra när han är hemma, sover länge och uppe länge och allt sånt :)

Sen så måste jag faktiskt plugga lite i sommar nu när jag är hemma, för jag har lite att ta igen när jag börjar skolan igen, som måste vara klart på en månad igen för jag har kommit in på en college utbildning, så glad så :) men det är inte så  mycket att plugga så, bara lyssna på lite saker å läsa lite saker så är det klart så.
Men jag hinner, har ju hela sommaren på mej, till den 17e augusti :)
såå det ääääär lungt :)

Ne om man skulle mysa med lill gumman nu innan hon blir allt för trött å vill sova... :)

Min gounge. älskar henne så mycket sååå :)




Tisdag :)



Om en vecka far vi till umeå till mina kära kusiner å min kära moster och morbror :) ska bli så skoj såå.. var så längesen jag träffa dom nu så, rättare sagt 1år sen men grabbarna träffa vi förra veckan så :) för dom var här och hälsa på :)
Så det ska bli skoj att träffa dom igen, vi ska ju prata lite om vårat bröllop såå :) lite ideer och sånt, kanske lite tips att tänka på å sånt, min moster har ju varit på en massa bröllop så, hon har sina ideer :)

Sen efter vi varit där tills på fredag så far vi direkt till stugan och blir där över helgen, går på marknaden som är i överkalix :) ska bli så skoj det med... alltid mysigt att gå på marknader å med familjen blom :)
Snart är man en de av blommarna :P hahah visst jag är ju redan med i familjen nu men då blir jag verklligen en blom nästa år :)

guuud vad jag längtar tills vi ska gifta oss... ska bli den bästa dagen i vårat liv, eller näst bästa dag, den bästa dagen var när våran dotter föddes :) dom två grejerna blir på delad plats :)
Min familj är det bästa som hänt mej och som finns, älskar mina två hjärtan! även mina föräldrar å davids föräldrar å bror :)


       Mina två älskade hjärtan :)


        Mitt lilla bus i vagnen när vi var i piteå och kolla lite bilar...


      Nea och mamma gosar :)


Vet att många tycker att det kanske är äckligt att hon har snutten i munnen, men det har hon haft sen hon var liten och det är hennes trygghet, istället för tutte har hon snuttefilt, inge fel med det. Den dagen hon ska sluta med det kommer det att vara jobbigt bara :) hehehe


ne nu ska jag göra lite nytta innan sara kommer efter jobbet och hälsar på, sen nån gång kommer hennes andra hälft och då ska vi göra lite mat ihop å så.. :)

Goungar :)



Min älskade prinsessa och hennes "pojkvän". Världens goaste ungar dom här två!



      Linnea och Liam :)

Dom här två har följts åt sen dom föddes :)
Linnea är ju 3 månader äldre än liam men sen när liam föddes så har linnea busat och plågat honom från första stund! Men nu är liam äldre och han ger igen ganska bra :) haha
Dom är så söta båda två, och dom kommer följas åt hela livet hoppas jag.

Så fina barn vi har jag och malin, som är för övrigt liams mamma om ni inte visste :)
Och jag älskar dom båda två så mycket så :)

Mitt lilla hjärta! älskade prinsessa :)




lilla jag :)






Måste ju lägga upp nån bild på mej någon gång :)
så ni ser hur jag ser ut nu för tiden :)

Gummans 2års dag...


Lill gummans födelsedag :)


     Linnea och pappa öppnar presenter.. :)


    ännu mera presenter att öppna :)


 Min älskade vän elin och hennes dotter tilde kom på kalaset :)



       Nea leker med alla sina nya presenter :)

Nea tackar så hemskt mycket för alla presenter, hon var så glad över alla presenter å har lekt så mycket så med alla saker.
Och jag skulle gärna lägga upp mera bilder men jag vet inte om jag får lägga upp på alla andra! dom kanske inte vill synas på internet så jag vågar inte göra det, måste höra med dom före jag gör något sådant :)
Elin och hennes dotter la jag upp, kasnke jag inte får men jag tror mej veta att jag får det för elin :P heheh

Men det var då mycket med folk på hennes kalas å hon var så glad, fast det blev lite mycket där ett tag och hon grinade för att hon inte fick min uppmärksamhet nog mycket :) men resten av kvällen lekte hon och satt i mitt knä :)

Men det var en lyckat dag och hon fick mycket fint så vi tackar så mycket :)

RSS 2.0