haha lite roligt :)Jag var ute med två vänner för ett tag sen!
eller vi satt här hemma och drack och spela lite spel och åt grymt god mat!

Det var verkligen en höjdar kväll, bara att jag är inte sådan som dansar så mycket,ska vara jätte full i såna fall! haha men det var jag inte! så dom adnra två dansa och ja såg på! hahahah vad rolig ja lät då!   Jag och min älskade vän Anna! =) jag och carro :) min vän annas svägerska blir det va? grymt trevlig tjej.


Tur att man såg så fin ut på bilderna!!! hahahaha
Huvva inge fin var man alls! men men


paus????Jaaa, det kan man verkligen säga att jag har haft!
Men jag känner inte för att blogga lika mycket som förut, nu är gumman min så stor så man har som inte tid på samma sätt, och sen har man en massa annat att göra, plugga,städa,tvätta,julpynta:) mycket annat som kräver mycket tid.

Men ialla fall så blir gumman bara större och större varje dag tycker jag. Hon prata så mycket, det har hon alltid gjort! ända sen hon var liten, men nu pratar hon rent så mycket hon kan och det är väldigt mycket!
Sen är hon ju på dagis varje dag mellan 9 och 15 eller till 16 och hon trivs så bra så, hon kan alla namn på barnen på dagis och håller redan på alla föräldrar till barnen på dagis.

Potträna håller vi på med sakta men säkert, vill inte stressa fram något, vi tar i hennes takt så det inte blir något knas med de.
Men hon sitter på pottar väldigt ofta och göra båda två sakerna på pottan.

Ja våran tjej är väldigt stor nu, älskar allt med tomten och med pippi, hon är verkligen inne i en pippi tid nu och mycket med dockor.. och sen har vi en liten tjej som är som sin farmor, hon älskar att pyssla med saker och ting! så roligt att se

Det är så roligt att se henne prata på varje dag och prata med oss och busar och har sig.. sen brukar hon leka att hon är ett djur och ska äta upp oss och skojar och har sig.. så roligt att se henne när hon gör så!
Och sen när hon säger till mig " jag måste prata med dig mamma" låter så vuxen :)

Ne nu ska jag sova! ska upp imorrn, ska till piteå med min mamma och pappa :) och med Linnea såklart!
kolla lite julklappar å sånt :) 


  en bild på mig och älsklingen min i somras :)  i somras, jag och gumman.. :)   lill gumman i somras..Känner att jag måste fota lite mera! lite nya bilder måste jag få in!
fy får ju dåligt samvete att jag inte fotar henne ju!
Så roligt att fota och sen kolla tillbaka på bilder. :)

ne nu blir det sängen! godnatt gott folk!!

( ungefär 6 månader kvar till vi gifter oss!!!)
 


Halloween 09


Jaaa då var det halloween över oxå :)
Vi har då inte gjort mycket alls vi, bara lagat en massa god mat och myst här hemma.
Varit på gravar och tänt ljus för dom som inte finns bland oss längre! Och det är väldigt tråkigt för dom två gravar vi varit på i helgen, väldigt jobbigt och tråkigt att dom inte finns med oss längre!..

Lördag, var vi ialla fall å tända ljus då på en grav, på davids systers grav, sen for vi å ät på resturang med davids familj, väldigt mysigt :)
Sen idag söndag så har vi bakat jag och nea och myst en massa och sen varit hos davids föräldrar å ätit middag igen :) mysigt :) Och väldigt gott om inte annat! Tack så mycket :)

Annars är det väl inte så mycket, plugga i veckan, och ha en massa skola med, prov på både torsdag och fredag så :) vi får se hur det går, nrä jag nyss fått boken till en kurs och har dessutom fel pogram till de :)
Ajja det går säkert bra det med:)

Vet inte hur jag ska göra imorrn, behöver plugga men har ingen skola och känner att jag vill hitta på något med gumman med :) så vi får se, hur hon sover med, sover hon längre än 8 imorrn får hon vara hemma, orkar inte hålla på att stressa å såå :) nåjo, dt blir säkert bra det.. hehehe   Vi möblerar om i neas rum, hon har verkligen mycket saker :)    På väg till farmor och farfar och farbror matte och äta middag :)    Målar en massa gips figurer hos farmor och med farmor :)


Ja det var väl våran helg! =)
Och nästa helg blir lika skoj för då kommer min kusin från Umeå och mest troligt min moster hänger nog med, hoppas ja ialla fall..:)

ajja nu ska jag nog hoppa i säng, eller ialla fall på soffan och se tv en stund :) heheheheh

hade gött alla :)
pöss


RSS 2.0