Söndag 27sepJa ännu en söndag! Tycker att veckorn och helgerna bara springer iväg, inge roligt. Tiden går så fort.

Huvva jag har inge lust att blogga, försöker att ge det ett försök men jag pallar inte med det verkligen.. tror jag är less nu..

Men just nu så plugga ja ialla fall mycket, busar med dottern och planerar lite till bröllopet nästa år såå :) har lite saker klart men ändå lite mycket saker om som är osäkert ännu såå..

Men nea hon växer så det knakar :) hon pratar för fullt, och busar och skojar med oss och är så mammig just nu, men det verkar gå över lite nu tror ja.. hon har varit mycket med pappa nu såå... och dagis har väl gått sådär... har som inte vela vara där alla dagar, vela följa med mej hem, men hon måste vara där så ja får plugga och såå.. men hon leker för fullt när hon väl när ja gått så inga problem :) Mammas och pappas hjärta!


Ne nu ger jag upp, känenr ingen lust till att blogga.. huvva försöker men känns bara jobbigt.. bara att skriva om nå som kanske inte är roligt ens för er att höra ??? =)


Min två finaste :)

Älskar dem så otroligt mycket, de är mitt allt :)


jag lever


Ja jag tänkte bara skriva och säga att vi lever!
dom få som läser min blogg nu för tiden, finns det nån som läser den eller??? förutom min kära mamma och pappa :)..

och på fredag ska vi på hjärn röntgen av min skalle, har sån huvudvärk hela tiden och tappar minnet ibland såå... nu är jag less på huvudvärk, har haft det i snart 2år!..


Ne nu ska vi sova! hade bra!

har ingen blogg lust just nu :)

pöss


RSS 2.0