Lill gumman mammas..


Ja vi var ju på sjukhuset i fredags för att kolla upp vad det var för fel på min lilla tjej.
Och vi fick veta att hon var förstoppad. längre upp i tarmen tydligen, därför hon blir lös och bara rinner, förstår inte det men läkaren förklara varför hon var lös fast hon var förstoppad.. så nu har vi fått medel, eller lavemang som hon fått i igår kväll och imorse för att rensa tarmen helt. och hon har fått bajsa det lovar jag :)
Sen så bajsar hon väldig mycket ännu men det har ju lösande effekt och hon äter inte mycket alls heller ännu, men lite  mer än förut så, men det är klart, har hon varit förstoppad länge så, klart man inte är sugen och när man tömmt rejält i magen och så.

Men vi har fått lactulos som vi ska ge till henne dagligen så den håller igång magen och så, sen får vi se vad som händer efter det då? vi ska ringa till läkaren om 2 till 3 veckor igen och prata med dom hur det är och hur hon mår så...

Men annars är det bara bra med gumman, hon är gladare och busar för fullt, samla gamla vanliga Linnea, för hon har inte varit sig själv nu på ett tag.. men nu är hon Nea :)

Ajja annars är det bara bra här, busar och allt.. Skulle behöva plugga med, men jag får göra det imorgon när linnea lagt sig :) 

Ska gå och sova nu, är trött som ett djur.. hade gött alla..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0