V.30 :)


Jepp, nu e man inne i vecka 30 :) hehe
Å nå har magen vuxit, det kan man säga :) hihi

Graviditeten just nu :
* Ständigt ont i ryggen, kan inte ligga på ryggen för länge
* Grym Aptit, älskar potatis å brunsås å röda äpplen
* Trött
* Tuttarna läker lite grann :P
* Ständigt törstig
* Ständigt kissnödig :)
*  Grymt kärleksfull
* Längtar efter barnet mer å mer


Japp så ser det ut för mej nu, vad ja kan komma på heheh.
Men det blir säkert mer ändringar ska du se. det e ju fan bara 10 veckor kvar tills lillen kommer till oss:)
Å vi har ändå lite saker kvar att köpa men det kommer, man ska inte ha för bråttom , det känner ja att ja kan inte ha för bråttom eller stressa med saker då blir ja orolig i kroppen å får ont i magen så det e inte nå skoj alls :(

Men annars e allt bara bra, känner mej ibland lite på dåligt humör å känner att allt e skit, men för det mesta så känner ja mej bara glad å kärleksfull.... kan inte tänka mej att vara dum eller arg mot nån alls, som inte har gjort nå alls mot mej såå.. det går bara inte i min värld.. :) heheh

Neee nu ska ja gå å äta nå som vanligt.. :) hehehe

Ojdå!! Nu sparka lillen som fan i magen. haha kände värsta sparken.. ojoj. inte dåligt.. blir en stark liten son eller dotter :) thi thi


Puss

Föräldrarutbildning :)


Jo igår Måndag den 23 april så var vi på Föräldrarutbildning :), det var väldigt roligt faktiskt.
Nån soom var i våran ålder, men det var bara en som var det, dom andra var typ 25+ typ, å bodde utenför lule typ, så det var lite tråkigt att ingen mer var i våran ålder å bodde i stan eller i närheten av oss, det hade ju varit skoj det :)
Men vi fick se två filmer, den första var hur ett barn blir till å vad som händer med barnet när det växer i magen, man fick se hur det utvecklades, det var skoj :) lång film, men den var bra tyckte ja, sen tog vi fika paus å sen prata vi lite om allt möjligt å sen fick vi se en Förlossningsfilm, å det var spännande kan ja säga, Jag är inte så rädd för förlossningen, bara lite orolig kanske att man inte vet när man har värkar eftersom man inte vet hur det känns eller såå? det kan oroa mej lite grann och sen att min förlossning ska ta 24 timmar, det vill ja verkligen inte alls...
Bara att den tar några timmar men inte ett helt dygn.

Annars så e ja inte så rädd för förlossningen alls, känns underbart att föda ut en liten unge :) som e våran Son eller Dotter :)
Men filmen var då bra att se på och även att lära sej lite.. :)
Sen efter den filmen fick vi prata lite å sånt, men inte så mycket för tiden var ute å vi slutade, men vi har 2 gånger till :) å nästa gång skulle vi prata lite mer om hur man andas å sånt å lite allt möjligt å sista gången skulle vi få göra praktiska saker, säkert ska vi lära oss att andas å sånt :) haha
Lite roligt att alla ska sitta där å göra det :)


Å köpit vagn har vi gjort nu en jätte fin en :)
En Emmaljunga Cerox 05 Platina :) hihi, den e jätte fin våran vagn :) å sen har vi köpt lite kläder å sånt, det  e bara en massa små saker som ska köpas men det kommer när det kommer :) hihihihihih..

nu ska ja gå å se lite tv :)


puss

Halloj :)


Igår måndag så var vi till barnmorskan å träffa henne å vi tog blodprover på mej å sen prata vi en massa hur ja mådde å sånt, å sen om vi har börjat köpa nå saker till bäbisen men det har vi ju inte gjort, men våra föräldrar har ju köpt lite kläder :) hehe inte dåligt det inte :)
Å mamma har ju lovat att köpa en vagn till lillen.. hehe måste bara hitta en fin å passande som duger åt oss.. hon e så snäll såå :)
hehe å davids mamma ska ju sy kläder å dop klänningen till lillen :) hihii så snälla dom e såååå :)

Sen hos barnmorskan så mätte vi magen å sen så lyssna vi på hjärtat som vanligt.. :) jätte roligt var det att höra lillens hjärta.. så grymt vad ja längtar efter h*n :)
Å barnmorskan sa att ja följde kurvan perfekt, så allt går bara bra med min mage å lillen växer i magen :) hihi så bra sååå :)

Å på måndag den 23 så ska vi på föräldrarutbildning, det ska bli skoj det, får man träffa andra som e med barn, hoppas det e många i sin egen ålder, inge roligt om det e en massa äldre.. :) man vill ju lära känna folk i sin egen ålder. :) heheMin Graviditet just nu :

* Grymt trött
* ont i ryggen av minsta lilla ja gör
* sover någorlunda bra på nätterna men vaknar av ont i ryggen å måste vända på mej
* Äter då hela tiden
* går på toaletten hela tiden
* e väldigt  kärleksfull hela tiden
* känner mej ofta ensam, när david jobbar
* har en enorm längtan efter barnet nu
Joooo så kan man säga att min graviditet e just nu, eller vad som sker just nu :)
Mycket som sker i kroppen men man vet ju varför, min kropp gör sej beredd på att föda ett barn, även om inte barnet e redo än att komma ut så e min kropp redo att föda ialla fall :) den gör sej beredd.. haha

Men ja känner på mej att lill bäbisen kommer säkert inte att komma ut den dagen den ska komma u, den 7 juli :) den  kommer säkert att komma nån vecka sen eller några dagar sen :) hahaha.. bara nå ja känner på mej.


Ajja nu ska ja göra lite nytta...eller gå å sova ska ja nog göra.. känner mej svin trött :) haha som vanligt då..
imorrn blir det tvättstuga å mina kära föräldar kommer föbi å hälsar på...

ska väl börja göra lite iordning här hemma eller i datarummet, som ska bli lill bäbisens rum, så man får lite ordning på det å kanske gå till lulebo å låna tapet böcker så man kan få se  vad för tapeter man vill ha i barnrummet :) hihi

Å ja känner värsta suget att börja köpa saker till bäbisen, små saker eller kläder i massor... :) heheh vill vill vill :) men snart ska ja börja det lovar ja.. :) hehe kan ju inte vänta till slutet med allt ju, det e ju inte säkert att ja orkar då eller har tid, man vet inte när lillen vill komma ut.. hahaha..


ajja nu ska ja gåååå... ska sova nu :)

puss


Irriterad som fan!!


Jooooo, e irriterad å less så att det räcker för alla!
Att en del människor e som dom e, dom e bara för mycket!
Tror att dom e nå.!

Fattar inte alls?
Det duger bara i vissa fall! men men


Säger då bara det, ursh!puss

Påsk :)
haha det e ingen bild från i påsk, det e det inte, en bild från en festa då vi bodde hemma hos david :) heheh..
bara en rolig bild.. :)

Jadu, påsken har varit skön å lugn.. heheh... laga middag i lördags med maja å möller å fläncka.. sen kom jonne å olle å såg på när vi åt ahhaha fattar inte det men men.. haha
men annars har påsken varit lugn.. heheh..
Varit å ätit middag hos davids föräldra.. gott gott kan ja säga.. hihihih..

Å nu i veckan när david har ledig vecka då ska det börja hända saker här hemma.. hehe
vi ska till lulebo å  höra om uteförråd så man kan he saker å sen om tapetsering,, vi tänkte ju tapetsera om i köket å i datarummet som snart inte e datarum utan ett barnrum blir det :)
så det blir att göra det i veckan å börja städa i förrådet som vi har bara slängt in allt där... vill ju som ha lite ordning oxå så att det blir fint :)

å lillen den växer som bara den, känns nästan som att man blir tjockare å tjockare för varje dag hahaha... men man märker då att ja har blivit större det kan man säga.. hehehe..
Men det e inte så länge kvar tills bäbisen kommer ut :) bara 89 dagar kvar.. hihihi
å på måndag den 16 ska vi till barnmorskan hehe ska bli skoj, alltid lika skoj att vara där å kolla å höra bäbisens hjärta... så sött att höra hjärtat såå :) hihihi..
man lever som ett lyckopiller efter man har varit där, man blir så glad såå... längtar så grymt mycket till bäbisen kommer ut :) hehe...

Kom ihåg bäbisen att mamma å pappa älskar dej jätte mycket :)

ajja nu har ja inte så mycket att skriva alls... is inte sitta å berätta alla små saker ja gör.. inte berättar ja i små detaljer vad ja har gjort å sånt.. bara onödigt, det vill ingen läsa hahaha...

puss

Underbar helg :)


Ja det kan man säga att det har varit :) hehe. så underbar helg så.. hihi
fredagen blev att ta det lite lungt, for väl å gjorde lite ärrenden å sånt å sen hem å göra lite mat å sen kom några kompisar så det blev att vara med dom ett tag å sen hoppas i säng.. :)
Sen på lördagen så for vi å kolla när MDS hade öppnat nu på storheden men det var inte så mycket att hurra för om man säger såå haha, hade inte så mycket där, var lite tråkigt eftersom grabbarna hade sett framimot att det skulle finnas en massa skoj, men det fanns inte mycket.. :)
Så det vart att fara hem på en gång nästan för det fanns inge att se där så vi for hem å satt å tog det lungt å såg på tv å sen åt vi lite mat å så kom Oet till oss å börja dricka å david börja dricka han med :) sen var förfesten igång, men sen kom vi ju på att vi skulle fara till maja å ja tog en massa mediciner så ja skulle kunna vara hos dom när dom har hund.. för ja vill ju som det, e så roligt att vara med dom men så tråkigt att man ska känna av hunden på en gång.. :(
Men vi for till maja å festa å gav henne en liten present från oss.. hhee en vin flaska :) hon blir ju stora tjejen nu juh hahah 20år såå, nu får hon gå på systemet hur mycket hon vill.. hahaha..

SÅ vi var hos henne ett tag sen for vi till brass å åt middag vid halv 8, var jätte god mat, fläskfile med potatisgratäng å massa grönsaker å sånt.. svin gott var det :)
Så vi satt där å prata å alla andra drack å blev fulla som fan, förutom ja, för ja fota alla, så ifall nån gjorde bort sej så skulle ja fota det, så skulle dom få se det dagen efter, men det var ingen som gjorde det. alla skötte sej jätte bra :)
Men skoj var det, svin skoj att vara där, även fast ja fick ont i skallen å sen ont i magen eller vad man ska säga.. hehe.. men det var ingen fara alls.. ja höll ut för davids skull å för att det var så roligt :)

Vart en massa roliga bilder från festen , men det var ändå roligt på vägen hem, grabbarna var så fulla å satt å skämta en massa å hade skoj i bilen men som nykter fattar man inte allt det så ja satt bara å små flina för mej själv hahaha... men men.. :) så kan det gå hihihi...

Var ialla fall en underbar helg å en svin rolig fest: :)
STORT tack till maja för en trevlig å fin kväll :) Å en gång till GRATTIS :)


 
Jag å födelsedagsbarnet maja på brass :)Fläncka,jonne,david,Oet,möller på brass :)


Lite bilder från helgen :) hehehe

ajja nu ska ja göra nå annat :) hehhe

pussRSS 2.0