Sommar :)Man kan tro att det e sommar just nu :) hehe så skönt väder så ute :)
Men det  e ju inte sommar än, inte först om nån månad till så e det sommar, hehhe.. men det e ju så grymt fint väder ute, så varmt å fint.

Gick från stan idag eller från Max drive-in å till ok på örnäset, men ja hann bara till malmudden typ så ringde grabben å sa att det fanns ingen plats att tvätta pappas bil idag för det var så mycket med folk :) så pappa får tvätta bilen på måndag eller såå heheh.. men inte klagar han inte, han e så nöjd ändå :)
Sen for vi runt lite på stan å snurra runt å sen for vi till david föräldrar å åt lite lunch med hans mamma å bror å sen så satt vi å prata lite där å kolla lite nya gardiner.. :) det var väldigt skoj, så nu får man lite nya gardiner till hemmet, lite sommar gardiner.. :)

Å Lillen han eller hon sparkar som aldrig förr, h*n har varit livlig idag, heheh, man har som kännt av det vissa stunder att bäbisen sparkar en massa :) heheh, men man börjar som bli lite van så ibland tänker man inte på det alls, men sen så sparkar den som fan, man känner det på magen, man ser det på magen oxå då tänker man på det :P
Å magen den växer å växer, hehe, det e väl nu det händer saker :) hahaha
Men det e så mysigt att vara gravid, finns inge mysigare än att vara gravid :)

Ne nu ska ja göra nån nytta hehe
gå å plocka lite här hemma å sånt.. rensa lite granna.. :) hehe

puss

Bäbisen växer :)


Jepp det kan man säga att den gör, för magen blir större å större :) hehe
Det e så roligt nu när man börjar se lite förändring på magen, att det börjar hända saker, att den börjar bli större.. det e ju som på tiden att den blir lite större... fast den kanske blir det utan att ja har tänkt på det förut kanske? för att ja ser mej själv varje dag så ja ser inte att den blir större ? haha njae nå sånt säger vi att det e.. haha

Längtar så grymt mycket till bäbisen kommer ut, ska bli så roligt att få se den lille å få lära känna en ny person som man har burit i sin mage i 9månader...
Men ja kommer att sakna att ha den i min mage, för det e så underbart att känna lilla bäbisen att sparka, känns så underbart så, å när killen ligger å lyssnar på magen å han får en spark i skallen eller mot örat, så skrattar han å jag för att det e så roligt, men det känns så underbart sååå, att känna att den lever å mår bra!
För varje gång vi e å kollar oss hos barnmorskan så säger hon att det e bara bra med mej å med bäbisen, det känns så bra att höra :)

Och på tal om det så ska vi ju dit snart igen.. den 16:e april ska vi dit å kolla så att det e bra med bäbisen, mäta min mage å se så att den växer bra å sen höra på hjärtljuden så att hjärtat slår som det ska :)
Å sen den 23 april ska vi för första gången på föräldrarutbildning :) heheh,ska bli roligt å se vad det e för annat folk som e där... :)

nee om man ska kanske gå å sova eller se på tv ett tag med grabbarna :) hihi..

puss


Härlig dag :)

Jepp, verkligen en härlig dag idag... heheh solen skiner å det e ganska varmt ute... skönt :)
Men nu har solen försvunnit men det e ändå fint väder tycker ja :) eller det e skönt ute ialla fall.. :)

Håller på att storstäda, hade som inget annat att göra ändå såå :( så har hängt ut mattorna å sånt å ska dammsuga å snart ska ja laga lite mat åxå, men ja vet ju inte när grabben kommer hem alls.. :( han e ju å skruvar men han kommer väl när han kommer hahaha.. 
hoppas det går bra för dom bara men det gör det säkert, dom e så duktiga såå :)

Sitter här å tänker på vad man ska börja med, tror ja ska dammsuga nu så det blir gjort å sen laga lite mat så man kan äta eller om man ska vänta tills grabben kommer hem så man kan äta med han.. :)

Å imorse så sparka den lilla i magen som aldrig förr hehe, men den sparkar nu åxå som aldrig förr, den e livlig, å magen har ju som börjat växa nu mer å mer, älsklingen säger att ja blir tjockare å tjockare haha, men det känns som att det gör inte så mycket alls för det kommer nå bra ut till slut, om 15 veckor kommer den lilla ut. . hehe längtar som fan tills h*n tittar ut :)
Tycker att alla andra som man ser som e i samma vecka som mej eller typ ungefär i vecka 25, att dom e så mycket större än mej... min mage verkar ändå så liten ? men barnmorskan säger att allt e bara bra med bäbisen så.. kanske bara har lite mindre mage än dom :) men det kommer väl snart, magen växer ju nu så en massa så den blir nog större hehehe.. så det e ju bra det :)

ne om man skulle gå å göra lite nytta nu .. heheh

puss

Ny dag :P

jepp, en ny dag idag.. :) börja med att ja steg upp vid 8 idag.. hehe tidigt men va fan, gick å la mej vid halv 1 :) inte dåligt det inte.. att stiga upp så tidigt.. men vi var tvungen... vi skulle till barnmorskan idag å kolla bäbisen hur den mår å hur ja mår... å båda två mår jätte bra :) fick höra på bäbisens hjärt ljud :) det var så sött sååå, men barnmorskan hade lite problem med att hitta det för lilla bäbisen ville inte ligga stilla alls.. haha den flytta på sej hela tiden å sen så sparka den hela tiden.. :)
sen tog dom blodprov å sånt... som dom alltid gör när vi kommer dit för att kolla mej.. :)
Men allt var bara bra med oss å det känns skönt att veta :)

har ju gått mer än halva tiden nu såå.. e inne på 25e veckan såå.. hehhe.. å det e 40 veckor  sammanlagt så nu kommer det att gå fort om bara den.. man märker det på magen oxå.. :) hihi den blir större å större heheh... alla kallar mej för tjockis nu haha.. lite roligt.. :)


ne nu ska ja se på tv ett tag innan jenny å joanna å sussi kommer? om hon nu hör mobilen sin? hahaha

Söndag


Så underbar dag idag, vakna å gjorde mej iordning sen så gick jag å david ut å gick i det fina vädret,
så skönt det var att gå ut å gå en liten sväng.
Sen tog vi det bara lungt hemma å sen for vi å hämta hans mamma å sen pappa å for till mina föräldrar
och fikade å pratade med dom ett tag, sen så for vi å åt lite pizza innan vi for hem.

Och nu sitter jag här framför datorn å har just fixat mej en liten blogg hehe.. så alla kan hänga med vad
som händer i mitt liv å vad som händer med bäbisen.. kommer att skriva om bäbisenvad som händer å sen lägga upp bilder:)
Grabbarna sitter å ser på nån film som inte ja vill se på ens haha.. en typisk killfilm.. hahha

Neee om man skulle fortsätta att fixa lite här på bloggen så man fattar hur man gör å sånt... hahha


puss på er!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0