1års kontroll :)1års kontroll på schemat idag var det plus att möblera om och mycket annat :)
Jaja, läkarkontrollen ialla fall gick jäte bra, dom lyssna på henne och kolla allt, och dom frågade om hon gick och sånt men det gör hon, och klättrar och allt, så läkaren sa att Linnea är lite tidigt i utveckligen,  att det går fort för henne :)
Så glad jag vart :)
Men hon har inte lärt sig att äta helt själv än, men det kommer sa läkaren, hon är ju så tidig med allt annat så det kommer, allt kan inte komma på en gång.

Sen så var det dags för spruta, och det gick jätte bra för min lilla gumma, hon bara kollade vad dom gjorde och sen var hon glad och prata och tyckte dom skulle ge henne en spruta i foten, hon stoppa upp foten till barnmorskans hand och tyckte att hon skulle få en spruta där med, och alla bara skratta för det var så skoj :)

Sen var allt klart och min lilla dotter var så duktig så, bara prata och busa och skratta med läkaren och barnmorskan :)
Sen gick vi hem och åt lunch och fixade i linneas rum, möblera om en massa så det vart fint i hennes rum, och lite mer tjejrum vart det nu :)
Så nu ligger lill damen och sover där inne och är så nöjd så.jo förrresten till en annan sak, en kompis till mej, hennes dotters barnvagn vart tydligen stulen idag eller imorse eller inatt, fattar inte hur man kan göra nå sånt??? tydligen så var det 4 andra barnvagnar och dom var int ens låsta, men dom tog hennes dotters vagn? fattar int! Fattar att hon är arg och allt, det skulle ja med vara, david sa det just att han skulle fan slå ihjäl dom, det skulle ja med.
En sån fin vagn och allt, jag skulle slå ihjäl dom.


21 juli


21 juli måndag :)Idag for vi till stan eller rättare sagt på laitis, sko kanonen, för att köpa nå skor till mej, för jag ville ha nå lite finare men ändå sommarskor :)
Vi hittade bara ett par jätte söta stövlar till linneas om hon ska ha på dagis när hon börjar där.
Men det roligaste var att när vi skulle prova så satt linnea och skratta och vart helt tokigt och börja busa o skrika å var helt glad på sko kanonen :)

Helt go var hon och snäll hela tiden :) inge gnäll alls, som en del ungar brukar göra, gnälla igenom sig allt :)
Men hon var så snäll så, och till lunch åt hon och var så snäll fast hon var tröttast i hela världen :)
Goungen i bilen när vi stannade i skellefteå :)

SnartSnart så...

Uppdaterar mer sen

Mycket Nytt


Mycket nytt har hänt men orkar inte skriva allt nu :)
Har varit i stugan och firat svärmor på hennes 50års dag, väldigt lyckad kväll.
Och välidgt mysigt annars hela helgen.

Så mycket nytt har hänt eller vad man säger, men ja säger bara GRATTIS till svärmor än en gång :)

Ska springa till tvättstugan nu och hämta in lite tvätt och sen fika lite, sen blir det tusan sängen och sova.
Imorrn drar vi till Umeå till min moster och ska träffa mormor också, saknar henne så mycket så ska bli rolgit att träffa henne :)
SÅ imorrn Umeå och blir borta minst en vecka nu när vi har semester :)hade bra alla :)RSS 2.0