Flytta idag :)Jepp, idag blir det flytta för fulla muggar =) har levt i kartonger nu i några veckor eller snarare nån vecka, å det e väl inte allt för roligt att göra det när man har små barn heller å speciellt inte så liten som 1 månad gammal bara = )
Men det ska bli så skönt att flytta till den lägenheten som vi har fått på botten våning, så fint jag ska göra det =)
Och vi har ju världens ute plats åxå, för dom som har bott där tiidigare har byggt ut den lite större så, ska bli så mysigt med ute plats å sitta ute varma kvällar å bara mysa å sånt =)l
Jag kommer inte att sakna den hära lägenheten det kommer ja inte, ska bli så skönt för linnea att få ett eget rum som hon kan ha sina saker i å bara få göra mysigt i hennes rum =) ett litet prinsess rum ska vi göra så fint så =)

Man märker på linnea att hon känner av att vi ska flytta å är lite stressad inför det plus att det e så tomt här hemma :) hehehe
Men nu ska vi flytta så det blir bra för henne, plus att lill skruttan blir 1 månad idag, tänkt att vi har haft våran söta lilla sak i en månad redan =)
Å hon har blivit så stor redan, hon väger ju 4 kilo redan å är nästan 52cm lång :)
Våran stora tjej =)

image42

Här var lill tjejen bara 2 dagar gammal, det var ett tag sen det, man märker verkligen skillnad på henne, hon har blivit så stor å vacker nu, men hon har alltid varit vacker det har hon.. vi kommer att få hålla killarna borta när hon blir större :)
Pappa hennes får skaffa ett gevär hahha så ingen kille hkan komma å ta henne å göra henne illa :)

Älskar verkligen min lilla prinsessa, det är verkligen underbart att vara mamma till henne, så fin å lugn tjej såå =) å att vara mamma e nånting verkligen stort å fint.
Man lär sig nya saker varje dag, å man lär sig känna lill tjejen varje dag åxå =)


Älskar henne å david så mycket sååå, dom e det bästa som har hänt mej båda två, finns inge bättre än dom två :) våran lilla söta familj =)


Nee nu ska vi börja flytta å sånt hihihi

gumman :)Om 6 dagar så blir min lilla skrutt 1månad :)
Så stor hon har blivit och hon är så snäll och sköter sig när hon är borta :)

Är så stolt över min prinsessa :) så glad att jag har henne :)


image41


Min Skrutta i Farbror Mattes Famn :) (Stolt Farbror )

Gumman 3 Veckor Gammal :)


Joooo tänk att min lilla skrutt är redan 3 veckor gammal??
Tyckte det var nyss man var på BB och skulle göra snittet, Gud vad nervös jag var den dagen, har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv :)
Men allt gick bra och nu har jag min lilla gumma här med mej å david :)
Och david är så glad över våran lilla skrutt:) han e en sån duktig pappa å så gullig mot mej när ja behöver hjälp med nånting :)

Kan inte förstå det ibland, att jag har barn med världens finaste kille?
Jag kom bara ihåg för nått år sen då drömde ja om att ja hade barn eller att jag ville ha barn, längta så grymt mycket efter barn såå... men då hade man ju ingen kille så det gick ju lite dåligt.. hahha

Men sen när ja träffa david å det blev mer å mer allvarligt mellan oss så tänkte jag på barn visst gjorde jag det men inte så att ja kände att jag skulle ha barn på en gång eller såå... det fick komma när det kommer för jag hade ju en kille då.. å sen då bara 4 månader senare, så var vi med barn :) det var nog det bästa dagen i mitt liv när ja fick reda på att ja var med barn, men ändå var jag helt borta för ja fatta inte alls det :) heheh.
Vi bestämde oss för att behålla det å det var det bästa kan jag säga.. men alla vi trodde att det var en kille hela tiden för det kändes som det å alla sa att det var en kill mage ja hade.. men inte var det en kille inte, det var en liten tjej.. och hon e underbar :)


image36

Lill gumman bara nån timme gammal :) sååå grymt söt såå
Hon är så snäll såå... hon äter å skiter å sover :)
Men hon är även vaken ett tag på dagen oxå så man får gulla med henne och mysa, men sen när hon blir hungri då blir hon lite lessen och sen är hon nöjd med allt när hon har fått som hon vill :)
Och hon e så lugn å fin när man ska byta på henne, hon bara ligger och tittar uppåt å sånt där och när man badar henne då e hon hur lugn som helst :) hon tycker nog det e skönt speciellt på kvällarna när hon har varit ute på dagen å sen ett avslappnande bad då blir hon lugn å fin å sen äter hon mat å somnar sen :)

finns ingen finare och snällare än min gumma :)


image39

Hon har sina miner när man byter på henne, men hon e alltid nöjd , det märker man verkligen :)

Kan bara inte förstå att den söta lilla skruttan e min skrutta, och att hon är 3 veckor gammal, det kan man inte heller fatta att jag har haft henne så länge :)
I början var allt verkligen nytt å man visste verkligen inte vad man skulle göra när hon skrek å vad hon ville då, utan man prova allt möjligt men hon var antingen hungri eller bajs i blöjan :) men nu vet man mer, nu kan hon bara gnälla nån gång om hon bara vill ha lite närhet eller såå.. eller om hon bara vill busa lite :)
Men hon är då mest nöjd såå hehe

Och åka vagn det e nog det roligaste å skönaste för henne. :) nån gång har hon väl gnällt men då e hon bara för trött sååå men hon tycker att det är skönt såå hihii ..


Min lilla sötis i stugan:)
Hon ligger i farmors famn eller sitter på hennes mage :) hihii
image40
nu ska jag gå å göra lite nytta :)


pussSötnos :)

image34
image35


Min söta lilla dotter när vi var i stugan :)
Så liten men så grymt söt å så lugn hon är :) Hon trivs verkligen i stugan farmors å farfars :)
Var så grymt lycklig hela helgen, men det e våran dotter, hon vet hur man sköter sig :) hehe

Är så grymt glad att jag har min dotter, hon och david är det bästa som hänt mej, finns inge bättre än dom  två, dom är mitt allt, utan dom två skulle jag inte överleva :)
Dom två är min familj för alltid...
Snart ska våran lilla dotter se att mamma å pappa heter samma i efternamn :)inte två olika efternamn :)


Älskar dej min lilla dotter :)å även min pojke. hehehe

Onsdag kväll:)


Ja då sitter man här en Onsdag kväll, lillan har sovit från 4 till 8 ikväll så hon fick lite mat när hon vakna men nu e hon vaken å ska få mat nu vid 11 tiden sen ska hon sova ett tag :) å sen blir det mat igen hehehe natt mål måste hon ju få hehehe...
Men så blir det ibland.. men hon e duktig på att hålla sina rutiner när hon ska äta såå, det e lite skönt men ibland kan hon vara vaken ett tag på natten å det e lite jobbigt men man kan inte göra så mycket åt det, hon får väl vara vaken ett tag å sen sova tills hon vaknar såå hihih..

Men idag är våran lilla söta prinsessa 2 Veckor gammal, tiden går fort det kan man verkligen säga, kändes som det var nyss jag låg på BB å hade fött henne, eller att dom hade plockat ut henne från min mage.. för att hon inte ville vända på sej alls. men hon mådde bara bra när hon kom ut så :)
Dom gav mej ryggmärgsbedövning å sen fick ja syrgas å sen börja dom skära i mej ett litet snitt på 17cm tror ja det var å sen plocka dom ut henne med benen före å sen hela hon kom ut så, å sen sydde dom igen mej, å sen fick vi åka upp på uppvaket å min bedövning skulle släppa å det tog cirka 2timmar.
Sen skulle ja försöka att amma å sånt när ja kom upp till BB å skull gå  på toa, men det gick inte så bra alls för ja hade så ont å var lite groggy så det gick segt å ja börja spy en massa, spydde hela dagen av allt ja åt å sen var ja grymt trött, somnade i rullstolen när vi skulle träffa våra föräldrar, var så grymt slut efter hela dagen...
Så var min förlossning typ hahha.. lite av den ialla fall.. hihi


Lite små tufft att när man åkte in till BB på morgonen så var man tjock men sen så i slutet av dagen vid 4 tiden så var man smal... så fort allt kan gå egentligen hihi, hela förlossningen tog 27 minuter :) hihihih


image33

Livet :)


Jooo så e livet, det har verkligen förändrats kan man säga.. :)
Men det har bara ändrats till det bättre, så det e skönt :)

I början hade jag det lite jobbigt, eller ganska jobbigt, men jag hade inte smällt förlossningen alls... det gick så fort så jag hann verkligen inte med alls när dom snitta mej å tog ut ungen alls... å vi var helt inställda på att det var en kille men det vart en tjej :)
Nog för jag e lika glad för det om inte gladare för att det är en tjej, men när man har varit inställd på en sak hela tiden typ i 9 månader å sen blir det en annan sak så tar det ett tag att ställa sig tillbaka om man säger sååå :)
Men jag e så glad över våran dotter såå :)

Och jag kan säga till dom som undrar, att vi kom hem tidigare än väntat, ja blev snittad på onsdagen den 27e å vi fick komma hem fredagen den 29e :) dom säger att dom helst vill ha en där tre dagar eller lite mer, men vi pallade inte att vara där å allt var bra med mej å med lill tjejen såå :) så dom tyckte att det var grönt att vi fick komma hem tidigare :)

Men det har tagit nästan en veckan att komma in i rollen att man är en mamma å att man har ett barn att ta hand om å david har en roll som pappa men han sköter sig så bra såååå.... e min lilla hemmafru när ja int får göra allt.. men nu känner ja mej mycket bättre så ja gör nästan allt nu såå.. förutom att bära nå tungt det för jag int... :)


Men allt känns då såå bra så nu, för  man kommer in i rollen mer å mer som mamma..
Å jag älskar verkligen min lilla prinsessa å min sambo älskar ja så mycket sååå :) dom e så fina så :)


image32

Min Dotter Linnea :)

Våran Dotter

image31

Linnea Blom :)Min Lilla sockersöta prinsessa.
Linnea Viktoria Elisabeth Blom kommer hon att heta, så fint  på en sån söt prinsessa :)

Finns ingen sötare än hon, Pappa å Mamma älskar dig lilla sötnosen :)

Går bättre å bättre nu med allt här hemma... man börjar bli lite mer van om man säger så, i början e ju allt så nytt så, så man vet som inte vad man ska göra alltid, men man har ju den hjälp man har å det är ju bra det, uppskattar verkligen all hjälp vi får från våra föräldrar :)


Våran sötis :)

RSS 2.0