27 september


Ja idag är det precis 1år och 3 månader sen min lilla skrot unge föddes :) Gud vad tiden går alltså.
Snart kommer hon hem med första killen, men först kommer nog första fyllan :) haha
Om två dagar är det precis 1år sen hon döptes min lilla go unge :)

Ja och på tal om födelsedag och fyllt år så har ju en till fyllt år men jag har glömt att skriva det eller inte haft tid riktigt att sitta och blogga.
Linnea bästa kompis och världens sötaste och vackraste pojke vid namn Liam fyllde 1år den 22 sep :) Ett stort grattis till lill pojken som är stor nu. Och börjar på dagis i samma veva har han med :)


Oj oj vad stora våra barn har blivit. huvva vill ju att dom ska vara små och bara ligga och gosa i våra famnar och äta hela tiden :)

ne nu ska jag väl göra lite nytta kanske.... Blir ju taco och bingolotto kväll här hos oss med några vänner ikväll, ska bli roligt och se om man vinner nå :) Hehe, linnea vet hur man ska ta karlarna :) Linnea och Liam :)

hmmmmmmJaaa det kan man verkligen säga, vilket skit alltså.....

hmmm, grymt jobbigt..


Att DAMMSUGAREN våran gick sönder idag, verkligen inte nånting som behövdes just nu inte... hahahahaha

PluggaFy vad längesen det var man pluggade verkligen.
Sist var ju för några år sen när ja pluggade på komvux, men jag gav upp för jag flyttade och allt :)

Men nu är jag på komvux igen :) pluggar upp Svenska B och Historia A för att få betyg i det. kan behöva det senare i mitt liv.
Ska ju plugga till undersköteska men det är som bara en utbildning på 1år å lite till tror jag. och det behöver jag inte plugga upp nå betyg till men jag vill ändå göra det så jag har gjort det.

Men jag säger det, gud vad man får tänka till och skriva mycket nu. allt ska ju vara på dator så :) hehehe

nåjo, nu ska ja plugga vidare :)


hade gött

Till Lilla Max :)

Grattis på din 1års dag idag Max :)
Ge han en kram från oss ¨Maria.

Gud vad alla barnen börjar bli stora nu :)

jouren och aktuen
jaaa, som sagt, vi fick fara in till jouren igår med min kära karl, han har haft så grymt ont i halsen hela veckan, och knappt kunna äta nå alls, eller lite, men igår kunde han inte äta alls, fick inte i sig nå alls, han försökte men det gick verkligen inte.
Så då for vi in till jouren, först lämna lill gumman hos mormor och morfar för vi visste inte hur länge det skulle ta, för det kan ta länge om det är mycket folk.
Men vi trodde det var halsfluss för det liknade det ialla fall men dom tog prover på jouren och dom hittade ingenting på han, så dom skickade han till akuten på sunderbyn, för dom trodde det var nå med hans struplock att det var svullet eller så, och då skulle han kunna få en dunderkur så han blir dåligt i magen å allt eller att dom  måste lägga in han å kanske skära i halsen på han å kolla, bara vad vi hade hört och vad våra föräldrar sa att det kan hända, så båda två vart rädda, mest jag.

Huvva jag hann tänka allt möjligt, sova utan han hemma? utan gumman? helt ensam, jag har ju blivit så jäklka blödig på sista tiden sen jag har fått barn, kan grina för ingenting eller jag hör nån annan blir misshandlad eller så bara em som helst eller så, hemskt.

Men ialla fall så hann vi tänka allt möjligt, david min karl ville ju att jag skulle sova öer med han och det ville jag med men det visste jag ju att det inte skulle gå på akuten eller på öron/näsa/hals avdelningen eller vad den heter, men annars hade ja sovit över hos mina föräldrar där våran dotter är.
Men efter en massa koll på sunderbyn sjukhus så kollade dom att det var ingenting med hans struplock, det var inte svullet eller så, utan det var väl bara nå rejält virus eller infektion , jag vet inte, dom sa som inge. han fick då at han ska äta ipren och voltaren nu ett tag så att det blir bra :)

Så vi fick åka hem, skööönt kan jag verkligen säga att det inte var nå ännu värre som struplocket :)
Så nu ska han äta en massa medicin och hoppas bli bättre..

Men allt är bra med han, eller bra och bra.. :) men bara nå virus eller så :)


Gud vad jag glad ja blev :)
 men tur att man kollade upp det ialla fall så det inte var ännu värre :)


Ne nu ska jag gå och plugga :)bloggen?ja jag velar nu lite granna...
Funderar på att låta den hära bloggen vara öppen så folk får läsa men jag lägger inte upp bilder mer hära.
Fattar inte varför jag har gjort det tidigare alls...


Så den hära frå vara öppen så kasnke ja skaffar en ny liten blogg som får bli lite hemlig eller lösenord skyddat och där lägger jag upp bilder och det :)


hade bra

18 sep - 08


Ja det är det verkligen, den 18 september, bara 11 dagar kvar tills det var precis 1år sen vi döpte våran lilla gumma :)
Tänkt att tiden har gått så fort?
Så liten hon var då, min underbara lilla unge :)
Hon börjar väl bli lite bättre nu hoppas jag, pencillinet måste ju göra nån nytta tycker jag :)
Idag när hon vaknade så hade hon lite dåligt humör, hon grinade så fort man stoppa ner henne på golvet, vet inte om hon var trött eller hungri, för hon år inge mycket som vanligt, har ätit så dåligt nu så det är inte klokt men hon är ändå på bra humör och glad :)
Hon vart ju på bättre humör efter maten, så glad och busade med oss för fulla muggar :)
så nu ligger hon och sover och jag hoppas hon slipper hosta så mycket inatt så hon får sova :)Till nå helt, så har jag ju börjat plugga, pluggar dock bara upp två ämnen som jag kan behöva i framtiden om man säger så.
För jag ska ju söka till undersköterska som är bara på 1år och kraven för att komma in där är att man inte ska ha slutbetyg och att man ska vara 25 typ eller att man ska ha jobbat väldigt länge eller mycket inom vården, så jag har ju en liten chans ialla fall, jag är ju nästan 25 och att jag har jobbat en massa inom vården så.
Och den här utbildningen är som för dom som inte gått gymnasiet eller så ska få en andra chans, så vi får se om jag får en andra chans :)

Det är väldigt roligt faktiskt att plugga, det är på direkten, så det går snabbt kan man säga verkligen :) ibland undrar jag om jag ska hinna plugga klart alla till december månad, med tanke på att hinna plugga när man har barn, visst jag har en karl, men han jobbar ju sina nätter eller från 4 på natten till 3 på eftermiddagen så han är ju helt slut och allt så det är jag som lagar maten och fixar allt här hemma och tar hand om ungen, han tar ju hand om henne med, han badar henne varje kväll och busar, så det är som när alla lagt sig som ja måste plugga, men just nu är jag lite sjuk, så grymt hängig och allt så jag orkar knappt nå fast jag måste ändå, så jag gör mitt bästa ändå :)

ne om man skulle sluta snacka och göra lite nytta :)


hade bra alla

lill gummanja lill gumman har varit så dålig så idag å inatt, har knappt sovit nå inatt, men fick sova en halvtimme på dagen idag ialla fall :)
Men resten av dagen har varit jobbig, hon har varit så hängig å grinat åt allt som man har gjort eller sagt till henne...

Så när karln kom hem eller hade varit ute och lekt med sin bror och kört lite bil så ringde ja jouren och prata med dom, och dom tyckte att vi skulle komma in, så vi gjorde det, vi var där efter 7 tiden eller just vid 7 och har nyss kommit hem..
Min lilla gumma har öroninflammation och får äta pencilin eller antibiotika som är jätte äcklig, huvva tycker synd om henne som måste äta den medicinen, för jag tyckte inte om den när ja var liten.. :(


Men nu  blir det bara mys här hemma och bara ta det lungt :) blir hemma från dagis imorrn och sen får vi se.
Men måste ringa en massa samtal imorrn bara för att hon ska vara hemma, hiuvva


Mammas lill gooskit.. Mamma och pappa älskar dig gumman..
 Så grymt fin vinter bild på henne :) så liten

sjukMammas lill trollunge är sjuk, hon hostar mycket slem eller hon låter så himla slemmig när hon hostar och sen jätte snorig och har 38 grader feber :( visst det kasnke inte är så mycket men det är nå ialla fall.. man ser på henne att hon är väldigt hängig och inte på topp, hon busar på lite grann men sen vill hon sitta i famnen och bara gosa.
Vill inte vara ensam för mycket alls :(

Just nu ligger hon och sover, har fått i henne lite mat ialla fall, inte mycket, men huvudsaken att hon får i sig vätska ialla fall :)
Lill trollet vårat, kommer hem från stugan och är sjuk men men sånt händer, hon var ju lite dålig när hon for men inte mycket, men det börjar bli så kallt ute å sånt såå..
Hoppas hon är frisk till på tisdag ialla fall så hon kan gå på dagis.. för ja ska på skola och david kanske jobbar, men gör han inte det får han vara hemma med henne :)  Gammal bild från i somras när hon busade med mammas cykel :)

jo då


Ja vi testar nu om det är skyddat  det jag skriver ?
Har aldrig gjort det här eller provat, så vi ser juh, visst det kommer bli mindre folk som läser men det gör inget.


ne nu ska vi på affären..

nu sånu blir det lösen, den som vill ha lösen får maila mig på Larsson_648@hotmail.com :)ha en bra lördag alla

lösenord skyddat
jepp, nu blir det lösenords skyddad blogg, känner att jag vill det.

Den som vill ha lösenord till min blogg får gärna skriva till min blogg eller mail adress Larsson_648@hotmail.com


MVH jenny


Grattis ÄlsklingGrattis Älskling på 25års dagen :)

Älskar dig av hela mitt hjärta, du kommer få världens finaste dag idag, fast det fick du igår med, en massa kompisar å fika å go mat :) blir samma idag :) fast med familjen :)
RSS 2.0