Gulligt Gjort :)



Joooo nå e man gullig nog mot sin sambo :) Han ville tvätta sina jobb kläder så att dom e rena för dom blir ganska skitiga när han jobbar å allt det så han sa till mej att boka tvättstuga till onsdag mellan 12-17 men det fanns ingen tid alls kvar, många som ska tvätta nu, men då var ja så snäll att ja tog tvättstuga idag mellan 6.30 till 12 :)

Men vi ska till barnmorskan kl 10 å sen till tandläkaren ska david så vi kunde inte ta hela tiden men det är ju bara davids jobb kläder så det hänger vi här inne så det får torka å bli tort :) men det blev sent igår å lägga sej, david e ju ledig så vi var ut en sväng å vattna lite på farmors grav men nån har varit där.. men sen satt vi å såg på tv å å david spela... så vid 2 la vi oss... så lite trött e man men david sover än :) hahaha


Nå e man gullig å snäll mot sin sambo nå, ja kunde ha skitit i tvättstugan å sovit vidare ett tag till 9 som min sambo gör å han sa att det gör inge att ja kunde tvätta kläderna i helgen i stället att det inte behövs nu nr det inte fanns nån tid men ja ville göra det för min sambo :)
För jag älskar han så mycket såå :)


Neee nu ska ja till tvättis.. :)

Puss

Kommentarer
Postat av: majsan

det var mycket gulligt gjort av dig!!!=)

2007-06-05 @ 06:36:33
URL: http://loppansdittochdatt.blogg.se/
Postat av: karin(mormor)

hej så gör en lydig kvinna i huset hihiih .kram ps pappa var o vattna i går kväll åxo. pappa hälsar kram.

2007-06-05 @ 10:04:47
Postat av: Majsan

Så sant så sant.....=)

2007-06-05 @ 15:28:45
URL: http://loppansdittochdatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0