Umeå i helgen :)


Jepp, var i Umeå i helgen jag :)
For på lördag morgon tidigt som bara den, då kom mamma å pappa å hämtade mej här hemma på hertsön, sen for vi å hämta ut nå paket som mamma hade fått å sen for vi till umeå till min moster å mina kusiner :)
Men David var hemma hela helgen själv, för han ska ju jobba nu i veckan så det gick som inte så bra att han skulle följa sa han, för vi skulle komma hem idag (måndag) å han jobbar ju dåå :) men det gick bara bra att vara i ume å han hemma, men vi saknade varandra det kan ja säga :)

Är inte van att sova utan han alls, å nu gällde det två nätter som ja skulle sova utan han, men det gick bra å för han med men  han hade ju sin bror här hemma å hälsade på såå :) en han sa att det var tomt att sova utan mej :)
Sen så sov jag ju i samma rum som mamma i ume för vi skulle sova ute i en stuga på gården men ja ville vara inne i huset för att vara nära en toalett å sen vet man inte vad som händer när man är gravid :)

Så vi sov i min kusins rum å han sov i ett annat rum :)
Har verkligen glömt bort hur högt å hårt mamma snarkar.. hahahaha... låg å lyssna på det verkligen jätte länge första natten å störde mej på det lite först men sen somnade ja, plus att vi låg å kolla på min kusins fiskar som han har köpt, det var verkligen roande att kolla på dom det kan ja säga :) hahahha man har verkligen lite att göra hahaha...

Men sen andra natten ja skulle sova, ja kunde verklinge inte sova alls... fick som så grymt ont i ryggen å i kroppen. så ja kunde inte sova alls.. hörde allt som hände utanför dörren hahah när nån var på toa eller när min moster steg upp kl 4 på natten å for till jobbet halv 5 :) hahaha å hon börjar inte först vid 8 tiden tror ja :) hahaha.. men så e det när man gillar sitt jobb hahahahaha :)

Ne så trött var man när man steg upp, väckte morsan genom att kasta kudden på henne några gånger men hon märkte inte nå alls så sen drog ja bort kudden för henne, dåå vakna hon hahahaha :)

Men hela helgen har varit skoj å lugn å skön :) heheheh
Ätit gott å varit ute å solat så man har fått färg på sig det kan ja säga :) å sen har vi varit på marknad oxå å kollat å köpt lite saker :) hehe hitta lite saker till lillen... :)
Sen for vi hem å sen kom min platkusin å hans tjej å hälsa på å åt middag med oss, det var skoj, det kan ja säga, var ett tag sen man träffa dom såå.. :) sen på kvällen tog vi det lungt :)
Å idag (måndag) så for vi hem vid 12 tiden var på obs å sen på hm innan vi for hem å kolla lite å där hitta ja kläder till mej å sen till lillen :) hahaha
Lill bäbisen kommer bli bortskämd å sen ha hur mycket kläder som helst när h'n kommer :)

Som sagt så har ingen bäbis kommit alls :) vi får se när den kommer :)
ska till barnmorskan imorrn å prata å kolla om hon kan känna att den har vänt sej och sen kolla hjärtljuden som vanligt ska vi kolla :)
Sen på onsdag ska vi tillbaka till sunderbyn sjukhus å kolla om den har vänt sej.
 Det ska bli skoj att få se lill bäbisen igen, men nu ska vi komma ihåg att ta bilder :) ifall den har vänt sej å vi får vänta tills den kommer den naturliga vägen :)
Kan ju bli snitt oxå men vi får se vad som händer :) hehehe.. men ja tror det kommer att bli den vanliga vägen sååå :)

image24


Jag somrig :)

Kommentarer
Postat av: Catti

Ååh vad spännande. Ska tänka på er imorn! :) Åh Jenny, jag och Anders kommer ju dö när vi får se erat lilla troll. Det kommer ju typ bli att skaffa barn på en gång haha :D Vi pratar om det varje dag nu. Så mysigt det skulle ha varit!
Kul att du hade det bra i Ume också :) Skönt med en liten semester, fast det är ju så svårt att vara borta från sin kärlek ;)
Kram!

2007-06-19 @ 12:54:14
URL: http://www.catti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0